Bolesť v podbrušku, krvácanie
Ahojte dievcata. Prosim vas o radu. Minuly stvrtok som mala den pred ovulaciou, tak sme isli s manzelom na to. V piatok som mala ovulaciu. Cez vikend ma pobolievalo v podbrusku. Dnes som isla na wc a krv. Krvacanie ale take silne tmavo cervene az hnede. Viete mi poradit co mam robit a co to znamena. Zajtra idem asi gynde. Dakujem.
Ahojte dievcata. Tak nevydrzala som a isla som gynde. Zobrala mi krv zajtra budu vysledky a robila mi aj sono len nic tam nevidela?! Tak som z to smutna.
@mirusa s stale krvacas? Ja by som necakala a isla k nemu nech ti cim skor nasadi Duphaston alebo Utrogestan.
Tak som tu. Gynda mi volala gratulovala som tehu...hcg 300 preto na sone nebolo nic vidiet. Ale hned son jej povedala ze som krvacala tak som mala hned prist, bola som. Brala mi krv. Doobeda sa ozve ze co ako vysledky.
Ahojte dievcata. Volala mi dr. Tak hcg neklesa stupa zo vcerajsich 300 stuplo na 400. Tak je to tam. Mam brat tie lieky a drzat sa. V piatok mam prist. Ale ani som sa jej nepytala ze preco to krvacanie....bola som stastna ked mi povedala ze hcg stupa nic ine ma nezaujimalo...
@mirusa Nie je to sranda, uplne ta chapem.
Ten rast hcg je ale super sprava, vsetko je urcite ako ma byt. Len to babatku ulahci a len oddychuj a vedome sa odputaj od stresu. 🙂

Drzim palce