icon

Bolesti brucha pri ovulácii

zdeman
16. feb 2026

Ahojte, mávate bolesti brucha pri ovulacii? Ak áno, kde Vás to brucho boli? Co som sa odsledovala, tak ma to brucho v čase ovulácie boli skôr hore v nadbrusku a ide to až do krížov.

anonym_d8fa1c
16. feb 2026

Vždy mávam bolesti a bolí ma silno vaječník, z toho ide bolesť do celého podbruška a krížov.

simsalabim
16. feb 2026

@zdeman ano, jedna alebo druha strana smerom k panvovej kosti.

andy57
16. feb 2026

v poslednom čase mávam velmi silné bolesti pri ovulácii, ale skôr v podbrušku a vaječníkoch a tiež mi to ide do krížov.

zu82
16. feb 2026

Boli ma skor spodna cast, niekedy mam problem si aj sadnut, prechadza to do krizov a mna dokonca bolia aj nohy, resp. taky divny pocit, trpnutie, alebo neviem ako to mam popisat 🙈

anonym_422c34
16. feb 2026

V čase ovulácie ma cca 1-2 dni bolí celý podvozok, vždy viac na jednej alebo druhej strane. Bolí ma sadnúť si a sex je mi nepríjemný.

anonym_b47426
16. feb 2026

@zdeman mávam tak raz za 4 mesiace, v oblasti podbruška, niekedy mám aj také že keď si akurát vtedy kýchnem tak ma stráááááášne pichne v podbrušku.

anonym_f70f25
16. feb 2026

Od porodu citim viac ovulaciu nez menstruaciu.
Kazdopadne mam aj cystu mozno preto citlivejsie. Neviem.

anonym_f0efbc
16. feb 2026

Boli ma to ako kontrakcie.Uz roky od prvého pôrodu.K dr.chodim pravidelne, vraj je všetko v poriadku

alenamihal
16. feb 2026

Ovulacia je u mna peklo,horsie ako menstrucia ..niekedy ledva chodim,neskutocne tlaky na spodok brrrr ..vzdy si musim prilozit teplo na brucho alebo pupika mast 😂

yollanda
17. feb 2026

Ja som musela ist na operáciu. Mam endometriozu.