icon

Bolesti po konizácii: Ako sa cítili pacienti?

ovaaa
16. jan 2024

Žienky, ktoré ste podstúpili konizáciu, mali ste bolesti po operácii a v čase liečby alebo pohoda? Brali ste aj nejaké lieky? Ako ste sa cítili?

marca12
•
16. jan 2024

@ovaaa Len take jemne pichanie,krce ako ked mas menstruaciu,ale ozaj len slabulinke. Nemusela som si ani tabletku davat. U kazdeho je to ine. Sestra napr.mala vacsie bolesti

stellarstar
•
16. jan 2024

Mala som len jemne bolesti ani tbl som si nemusela dať

slovenka753
•
16. jan 2024

Skôr som cítila diskomford a dosť jemne bolesti. Lieky som nebrala žiadne, len v nemocnici mi niečo dali. Ale hojilo sa to rok, až potom som bola naozaj že 100percent fit.

ovaaa
autor
•
16. jan 2024

A brali vám.len časť krčku alebo aj okolo?

ovaaa
autor
•
16. jan 2024

@slovenka753 Rok hojenia? Čítam viac menej doba liečenia 4/6tyzdnou, styk po mesiaci ..

nikha2809
•
16. jan 2024

Ja žiadne bolesti, absolútne, týždne som poctivo ležala, potom som ešte týždeň bola pn, nepodcen to aj keď ti nič nebude, susede tiež bolo o pár dní fajn, vyriadila celý byt ausela prísť po ňu sanitka ako sa neskutočne rozkrvacala

stellarstar
•
16. jan 2024

@slovenka753 až rok?

nikha2809
•
16. jan 2024

Pardon týždeň som ležala, nie týždne 😃

ovaaa
autor
•
16. jan 2024

@nikha2809 😁

slovenka753
•
16. jan 2024

@stellarstar áno cca toľko. Mne to poškodilo nájmä v sexuálnom živote. Orgazmus bol potom taký nijaký. Ale inak to nebolelo ani som nemala iné problémy.

stellarstar
•
16. jan 2024

@slovenka753 jaj tak myslíš ale teraz už ok že?

ivana11155
•
16. jan 2024

@ovaaa bolesti som nemala, lieky som nebrala. Bola som na jednodnovke, v ten istý deň som išla domov. Doktor hovoril, že pri sedavom zamestnaní sa môže ísť na druhý deň do roboty, ale ja som bola asi 4dni na HO, v kancelárii by som to nedala. Párkrát počas dňa som si musela na chvíľu ľahnúť. Nemajú sa dvíhať ťažké veci aby sa ranka na krčku nerozkrvacala.

kleopatra114
•
16. jan 2024

Po operacii som hneď šla na prechadzku s kočíkom . Keby som teochu nekrvacala , ani by som nevedela , že mi niečo robili

saska.j
•
16. jan 2024

Pár dní len občasné pichanie.lieky som nebrala.treba sa ozaj šetriť a nedvihat nič ťažké a nenamahat sa

ovaaa
autor
•
25. jan 2024

Tak už to mám za sebou ..fandím tým, ktoré nemali bolesti.Ja som sa prebudila po narkóze s kŕčami a bolesťami v podbrušku . Nezabrala ani infuzia s novalginom, museli pichnúť injekciu.potom bol kľud. Zdravim vsetky bojovníčky.

mirka500
•
1. dec 2025

Dobrý deň som už 8 deň po konizacii posledné dva dni mam silnejšie bolesti ajo pri menštruácii bolesť mi óde aj do chrbta musím zobrať tabletu proti bolesti a rak tiež trochu viac krvacam mam strach ci sa to hojí dobre.Dnes som odniesla papiere k svojmu gynekológovi ale nepozrel ma .Som z Rožňavy zákrok mi robili v Šaci .

anonym_1bc0af
•
1. dec 2025

Okolo 9:30 robená, po 13 som už šla domov . Po operacii a narkoze som rozmyslala, či som už na zákroku bola alebo ešte nie 🙂 poobede som sa už venovala babatku, zidne bolesti- možno iba slabé krvacanie.