Bolestivá menštruácia s meškaním
Dobry den prajem žienky, hladala som tu diskusiu s podobnym problemom ale nenasla som konkretne co hladam.Problem je ze mi 4 dni meskala menstruacia, z piatka na sobotu prisla ale s takymi bolestami som sa este nestretla a do dnesneho dna mi nieje dobre, mam hrozne krce, tazko od zaludka a stale sa mi toci hlava.Lekarke som volala a ze mam prist ked mi skonci ms.Skusila som uz vsetko mozne, teply kupel, prikladat teple uteraky a z liekov klasika -ibalgin,nospa...Musim doplnit ze ms je taka nijaka chvilku ide a potom pol dna nic..k lekarke pojdem len tiez tam nechcem ist dnes lebo pri mojom stasti tam dojdem a budem vo faze zarezaneho byvola a na odchode bude sucho..viete mi zo skusenosti poradit o co moze ist?Mozu mat tieto bolesti aj hlbsi vyznam (niaka skryta choroba) alebo je to tym ze mi meskala a dosla az na 4 den aj ked mam ms pravidelnu ako hodinky? Dakujem za nazory odpovede rady....
@bienennest dakujem rozmyslala som aj nad tymito moznostami len je mi to take blbe pocas ms ist na vysetrenie.Idem im tam ale zavolat nech ma zoberu mozno cez vonkajsie sono by sa to dalo. Aj tak dakujem
@ipetka Ahoj, neboj, pokial nekrvacas prudom tak ta kazdy normalny gynekolog vysetri. Urcite videli gynkologovia aj horsie veci ako troska krvi 😉. Drzim palce nech sa ti rychlo polepsi 👧.

@ipetka Ahoj, odpoved na to preco mas teraz tak bolestivu menstruaciu ti asi da len lekar. Na to ta musi kompletne vysetrit. Mohla si mat napriklad cystu, ktora ti prave v case menstruacie praskla a to sposobuje teraz tie akutne bolesti. Takisto vraj mimomaternicove tehotenstvo sa prejavuje silnymi bolestami. Mozes to byt proste cokolvek.
Pri takych silnych bolestiach ako opisujes by som asi necakala ale isla rovno na pohotovost pripadne poziadala tvojho gnykologa nech ta zoberie uz teraz a nie az po 4 dnoch. Ak nechces zbytocne cakat v cakarni s bolestami, skus poprosit sestricku ci by ti mohla dat presny cas kedy prides aby ta hned zobrali. Prajem rychle vyzdravenie!