Bolestivá ovulácia
Ahojte, baby, vzdy ma zaujimalo, kedy je najvhodnejsie snazit sa o babo, ked jeden den pocas ovulky par hodin tak bolia vajecniky, ze ani sadnut si nemozem 🙂 vtedy prave? 3 dni dozadu sme sa..a dnes idem umret od obeda...ci aj dnes 🙂 dakujem za rady a rady typu nesnazit sa, ale milovat denne nepiste, prosim 🙂 dakujem
A skús vyskúšať takú polohu kde ta to bude bolieť menej mna to napríklad počas plodných dni boli menej z boku😅😊
@barborkakr mňa boleli vaječníky dva dni a obidva dni som mala pozitívny Ovu test. Snažili sme sa iba ten prvý deň a podarilo sa.
@barborkakr nooo ja som chcela moc bábätko takze sme mali sex aj keď má to bolelo ale manžel je ohľaduplný a bol naozaj jemný 😊
A asi sa oplatilo pretože včera som si robila test a bol tam duch takze uvidíme 🥰😊
@barborkakr áno prvý deň bolesti a to som dokonca otehotnela nečakane lebo priateľ mal mesiac pred tým diagnostikovanú azoospermiu a hypogonadotropny hypogonadizmus a hyperkorticizmus. Takže zázrak sa stal.

Ahoj pred nedávnom som si dávala tu istú otázku ako aj ty keďže chceme babo .. na inzernete som sa Dočítala že najideálnejšie je mat deň pred očakávanou ovuláciou potom každý druhý deň .. ja som si odsledovala ovulaciu podľa hlienu a tiež mávam cez plodne dni bodavu bolesť vo vajecniku.. pri sexe má to tiež boli ale poviem manželovi aby išiel jemne 😊 takze moja rada znie milovať sa nežne a to by si mala zniesť 😅😊