Často mávam zápal močových ciest
Ahojte obraciam sa na Vas s prosbou o radu, vase skusenosti.... Mavam casto zapaly, uz som vyskusala asi vsetko. ROZNE prirodne produkty, obliekam sa.... Stale sa mi to vracia, navstevujem urologa, gynekologicku,,, vsetky testy mam negativne a pride to necakane palenie, rezanie,,,, uz som stoho zufala neviem co mam este vyskusat.... Dakujem za kazdu radu!!!
@skjatqo D manozu mam vlastne je jedina co mi zabera... vzdy sa z toho dostanem len po sexe mam vzdy pocit ze sa to trochu vracia...este ma hneva ze je dost draha... hadam casom zlacnie. Dakujem a vyskusam🙂
@zuzanka1707 ahoj vyskusam ani med nemozem do cajov si ho davam... Vzdy si to dostala po sexe? Tu chlorelu si ako dlho brala? Dakujem za rady
@domka1911 medik ano len ja ked som sa potom spatne pozerala som papala strasne vela sladkosti, tie som vysadila a cukor tiez praveze som ho nahradila medom...tu chlorelu este stale beriem citim sa fajn a upravilo sa mi aj zelezo 🙂
@skjatqo Nemam. Len som sa raz davno o tom bavila s lekarom.
Ja mam http://www.iherb.com/Now-Foods-D-Mannose-500-mg...
Maju aj praskovu trochu lacnejsiu. Len pozor pri objednavani, celkova objednavka nesme byt viac ako 21E, inak platite DPH lebo je to z Ameriky.
@z_schmidt77 lekari o tom obvykle nic nevedia. Na skole nic a po skole obcas natrafia na taketo napady. Najbeznejsie strasenie je oblickovymi kamenmi. Len to sa este u nikoho nezistilo. Ma to obvykle opacny efekt, kamene rozpusta.
@z_schmidt77 Vitamín C aj pri väčšom užívaní nie je pre telo nebezpečný, chemický zápal je pekná blbosť
@skjatqo Ďakujem. Opäť si nasadím céčko. A ktoré je nsjlepšie?
@z_schmidt77 Kazdemu ine. Ja idem na cena/vykon pri zachovani kvality a zatial najlepsiu cenu som nasla na Damianvit. http://www.damianvit.sk/kategoria/vsetky-produk...
@skjatqo to je sice fajn,ale tteba kazdoladne vylucit nabeh na ladvinove kamene,pripadne vylucit ich pritomnost. Inak by vit.C mohol sposobit problemy...
.oO(Mozem dat do rychlovarnej kanvice kyselinu citronovu? Ano, ale nesmie tam byt usadeny vodny kamen, inak by mohla sposobit problemy...rozpustit ho.)
@skjatqo čo sa tam píše v Tom článku??neviem dobre po anglicky.mozes aj v ip...ďakujem😉
Ahoj, po pôrode som mala rovnaké problémy. Liečila som sa antibiotikami, no vždy sa to vrátilo späť. V priebehu 7 mesiacov som vybrala 5 druhov antibiotík. Popritom som skúšala všetko možné, pravidelne som užívala probiotiká, Uroval, jedla brusnice, pila urologické čaje, aj tak sa to ale vracalo. Až raz mi moja mama povedala, že jej jedna pani poradila, aby som skúsila piť petržlenový čaj. Bola som taká zúfalá, že už by som vyskúšala naozaj hocičo. Našla som si teda informácie na internete, tak sa kľudne aj Ty na to mrkni. Čaj som si pripravovala z čerstvého petržlenu aj s vňaťou. Približne 2 PL na menšie kúsky nakrájanej petržlenovej vňate spolu s rovnakým množstvom nastrúhaného koreňa treba zaliať litrom vriacej vody a pod pokrievkou lúhovať 20 min. Potom scediť. Takto pripravený čaj treba vypiť v priebehu dňa + iné tekutiny, najlepšie vodu, keďže petržlen pôsobí diureticky (odvodňuje). Okrem toho má protizápalové účinky na močový trakt. Čaj treba piť každý deň po dobu 1 týždňa. Mne pomohlo jedine toto. Odkedy som vyskúšala túto kúru (klop klop klop), problémy nemám 🙂
@snehuuulienka Zhruba:
Ladvinove kamene a ich vztah k strave.
Najbeznejsi druh kamenov - kalcium fosfatove vznikaju v nekyslom pristredi, kys. Askorbova zabranuje ich tvorbe a rozpusta ich.
Tak isto rozpusta magnezium amonium fosfatove.
Oxalatove vznikaju v kyslom prostredi, no do sa im predchadzat uzivanim Bkomplexu a 400mg magnezia denne. Teoreticky by mohla kys. askorbova vytvarat tieto kamene, avsak v praxi sa to nikdy nepotvrdilo. Askorbat naviaze vapnik a tym padom nevznikaju velke zhluky oxalatox a odide to mocom.
Robert F. Cathcart II, M.D. pise zhruba:
Od r. 1969 do 2006 nasadil asi 25 000 pacientom obrovske davky vit C a ziadrn z nich nema ladvinove kamene. 2 pacienti znizili davku na 500mg denne a po case sa u nich objavili oxalatove kamene. Znova som im zvysil davku vitaminu C a pridal magnezium a B6 a uz nemali niadne problemy s kamenmi.
baby ja som to mala často, odkedy som vysadila hormonálnu antikoncepciu, rok a pol nič.
Dievčatá ja odorucam kontaktovať pána, ktorý vyrába prírodné antibiotiká a na tieto baktérie má skvelé kombinácie. Ja som mala klepsielu v močovej trubici a užívaním jeho antibiotík som sa tejto baktérie zbavila. Ináč pred tým som vybrala asi 3 druhý antibiotik a len som z nich bola viac chorá a pokaslala som si črevnú mikroflóru.
Tu je email: prirodne.antibiotika@gmail.com
@laurita285 ahoj ja to mam od malicka a mam to za sebou. Operovali ma ked som mala 15 rokov. A od vtedy pokoj. Mavala som zapaly mocovych ciest k tomu vysoké horucky.. a kazdy mesiac som chodila na vysetrenie mocu. Obcas sa stalo ze výsledky boli dobre..ale ked boli zle obvodny mi hned nasadil antibiotika. A po douzivani som zasa sla na vysetrenie mocu.. navštevovala som nefrologiu aj urologiu. Doteraz tam chodím ale zatial všetko v poriadku je. Zapaly som mavala bud s horuckami to skor v mladsom veku a v staršom veku somani nevedela ze mam zapal nic ma nebolelo.
@anavka4 v dm dostat pripravok Mannose, po kazdom styku na noc vypit, problemy presli, je tam 20sackov a cena 6 e
@martamasarova mavala si tiez casto zapaly ?
@anavka4 asi 6 rokov uz som bola z toho dost v koncoch. Toto mi zabralo samozrejme obmedzila som cukor aby som tie bakterie nezivila , skus bude lepsie
@martamasarova ani nehovr ze 6, mne staci 2 a pol roka, uz som v koncoch a suca na psychiatriu😅

Skuste si nastudovat megaskorbicku liecbu od p. Tuharskeho, da sa aj vypocut na youtube. Teraz kupujem od Damiana, ma najlepsiu cenu. Vygooglite damian vitamin c. Neviem ci sa sem mozu davat priamo linky.
V tom case som este nemala D-manozu, teraz uz mam a preliecuje sa s nou cele okolie.
V tom case som uzivala vit C co to da, ja denne teraz zjem asi 12g, ja mam proste take nastavenie.
K tomu kolostrum asi 4x 500mg postupne.
Maqui berry 1 davka
A prelievala som sa cajom (č)urologickym, uz si nepamatam ci peruansky alebo aky, cosi take som mala doma.
Celu liecbu treba brat este par dni po zmiznuti priznakov, ked vysadite, vrati sa ochorenie.
Vitamin C postupne znizovat davky, mali by ste to aj citit ze uz stacilo, podla toho ako poznate svoje telo. A idealne pojedat cely zivot.