Často mávam zápal močových ciest
Ahojte obraciam sa na Vas s prosbou o radu, vase skusenosti.... Mavam casto zapaly, uz som vyskusala asi vsetko. ROZNE prirodne produkty, obliekam sa.... Stale sa mi to vracia, navstevujem urologa, gynekologicku,,, vsetky testy mam negativne a pride to necakane palenie, rezanie,,,, uz som stoho zufala neviem co mam este vyskusat.... Dakujem za kazdu radu!!!
Žienky pridávam sa k vám 3 a pol roka a už som zúfalá... Je to začarovaný kruh
@sunshine_18 tiez mas hned po styku ?
@anavka4 po styku sa to zhoršuje ale ja to mam neustále..
@sunshine_18 cize si stale na atb ? Alebo to nejako liecis ?
@anavka4 najprv to boli ATB každý mesiac aj dvojkombinacie alebo ATB do pošvy plus zvlášť na močové cesty.. Zistená e-coli preliecena, potom kvasinky, streptokok nakoniec všetko čusté no pálenie a bolesti zostali.... Momentálne mi pomáha pitie 4-5 šálok horúceho uro čaju denne.. Riešim to stále s gyn, urológ sa vyjadril, že je všetko v poriadku a on už nevie ako mi pomôcť ... Po styku sa mi to vracia tiež ale aj keď mám stres atd.. No ATB som už nemala dlho.. Po styku si väčšinou vkladám probiotiká a je to lepšie..

@anavka4 nemala som od neho nic konkretne ale kedze to preslo same hned ako som s nim prestala spavat tak "pes bol zakopany tam". Naozaj sa moj zdravotny stav zlepsil o 1000% snad do mesiaca. Ja som to mavala v intervaloch kazdy mesiac. Urolog bol uz moja"rodina" a kamosov lekarov som terorizovala otazkami a na nic sa neprislo. Vybavenu som mala nadstandardnu starostlivost ohladom lekarov a fakt vsetko viedlo len k mojmu ex. Aj mi to naznacovali ze sme si mozno nesadli a vietor veje od neho tak som ho donutila ist na urologiu na vysetrenie a mal vsetko ok. Ale on bol jasny lamac zenskych srdc a DJ takze obcas pretiahol svoju diskotekovu obdivovatelku a mozno hned potom po par hodinach mna a problem bol na svete. Ja len tolko ze mne niekolko rokov nepomohlo nic az vymena partnera.