icon

Červené fľaky po mimomaternicovom tehotenstve

liebeivetka
23. apr 2017

Caute baby, potrebovala by som radu, popripadne vediet ci ste to mala niektora ako ja lebo neviem ci navsivit lekara alebo robim len zbytocnu paniku.
Momentalne som 7 tyzdnov od operacie mimomaternicoveho tehotenstva a vsetko je v poriadku, nemam ziadne komplikacie len asi pred tyzdnom ma zacali strasne boliet prsia... bradavky mam cervene a vystupene (inac normalne ich mavam vpadnute) a naliate ako ked je zena tehotna... ale to ja niesom. Spraviil sa mi okolo dvorvov take cevene fliacky a bodky akoby nejake malinke vyrazky a prisia naozaj dost bolia. Neviem ci s tym ist na kozne alebo za gynekologom ci to moze mat nieco s hormonmi alebo ci to nejako suvisi s operaciou vazne neviem... Dakujem

Strana
z2
alilka
23. apr 2017

@liebeivetka vies mimomaternicove tehu nemá nič spoločné s tým či máš alebo nemáš nejaké choroby..Tomu prosto nezabranis..Môže sa to stať hoc komu..Treba veriť že to bude uz najbližšie dobré 😉

zuzdom
23. apr 2017

Ahoj.neviem ti poradit ale myslim ze skor by bolo vhodne riesit prsia s gynekologom a uvidis co ti poradi on.inak mala by som na teba otazku ak mozem?mala si mimomaternicove tehotenstvo,pred tym ako si to zistila mala si nejake bolesti?a menzes ti prisiel?ja mam teraz trochu strach ci to u mna nemoze byt mimomat.teh. lebo uz mi meskaju par dni a to mne nikdy nemeskaju prave ze mavam skor,bolia ma krize a brucho a to pri menzese nemavam😑..a uz treti den mam take mierne spinenie a nie a nie sa pustit menzes.s priatelom planujeme tehotenstvo ale test mi vysiel negativny ten som si robila este predtym ako mi meskali..prepac ze ti to pisem sem viem ze o radu ziadas ty ale budem ti vdacna za odpoved

liebeivetka
autor
23. apr 2017

@zuzdom ahoj. Ja som začala krvácať v 7om týždni. Uzavrelo sa to ako spontanny potrat. Lenže Hcg mi neklesalo, mala som bolesť nie silnú taku ako počas mrchy a hnedý výtok, občas kŕče, v podstate nic strašné no vedela som ze nieco nieje ok. Sla som znova za lekárom a ten to potom na sone našiel ze je to tam. Hned v ten den do nemocnice a na druhý uz som bola zoperovana

liebeivetka
autor
23. apr 2017

@alilka ved ja som verila. Teraz druhý krát ked som otehotnela som sa modlila kazdy vecer ked som zaspavala a kazde rano ked som vstavala aby sme to s tym mojim malickym zvládli a to nie som veriaca a znova som to nedala

alilka
23. apr 2017

@liebeivetka to nie ty si nedala .Proste sa to stalo..Tak to ber ako to je..Viem že je to ťažké,ako som písala ja mám spolu s mimomaternicovym za sebou 5potratov..31rokov,bezdetná..Ale aj tak nevesam hlavu..Tak ju nevesaj ani ty 😉 určite nám to už najbližšie vyjde..VER!!!

liebeivetka
autor
23. apr 2017

@alilka ja dúfam, no bojím sa... Na nic ine neviem myslieť, uz mi to asi prerastá cez hlavu. Momentálne rozmýšľam aj ze zmenim prácu lebo mam vela stresu. Každopádne držím ti velmi palce, snáď najbližšie vianoce už budeme mat bruško a ine problemy 🙂 ináč beries aj niečo na podporu plodnosti?

alilka
23. apr 2017

@liebeivetka nie nebrala som predtým nič..Nám sa zadarilo hneď na 3ti mesiac a to bol vlastne prvý mesiac kedy sme sa trafili do ovu..😉 jediné čo tak alchemilku som v ten mesiac pila 😊😊

liebeivetka
autor
23. apr 2017

@alilka alchemilku pijem aj ja no mam pocit ze odkedy ju pijem mam o dosť silnejšiu mrchu ale to je asi dobre nech ma babo pekný čistý domček 🙂

maykaaa1122
7. jún 2017

Tomu prosto nezabranis..Môže sa to stať hoc komu..ja casto pouzivam care od bepanthenu, vyzivam ho skoro na vsetko, od ekzemov po suchu plet.

Strana
z2