icon

Cervikokraniálny syndróm: Skúsenosti a riešenia problémov

nata97
30. júl 2024

Má niekto takýto problém? Aké to riešiťe ? Je to na celý život? Dá sa s toho dostať? Mám bolesti hlavy a žiadne lieky mi nezaberáju

taynee
Odpoveď bola odstránená
nata97
autor
30. júl 2024

@taynee a ako vás bolí tá hlava mňa bolí to zahlavie a v spánkovej časti je možné s krčnej taká celodenna bolesť

taynee
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
30. júl 2024

Maser, cvicenie, rehabilitacie, nespat na bruchu. Ma to kazdy treti clovek.

nata97
autor
30. júl 2024

@taynee ja neviem čo mám tam poškodené moja doktorka mi to vôbec nevisvetlila,preto sa pýtam či má niekto takýto problém, nakoľko som dosť mladá aby som už také bolesti

taynee
Odpoveď bola odstránená
nata97
autor
30. júl 2024

@taynee takže musím si na to zvyknúť

taynee
Odpoveď bola odstránená
luccija
30. júl 2024

@nata97 rehabilitácie, masáže, cvičiť doma čo ti poradia, pozor na klímu, prievan, nehrbit sa nad PC správne sedieť

nata97
autor
30. júl 2024

Tak ďakujem vám za rady začnem a tím čo najrýchlejšie

svetlonos
30. júl 2024

@nata97
ahoj vyskusaj cvyki SM, Andrea Chrenkova Trenčín.

lindusss2016
30. júl 2024

@nata97 nemusis si zvyknut na nic, zacni cvicit a starat sa o seba, naprav drzanie tela, kontroluj sa v beznom zivote. Som maserka a ucitelka jogy, pracujem na rehabilitacnom oddeleni v nemocnici, CCS alebo teda cerviko kranialny syndrom ma asi 80% pacientov u nas, nie je to nic ojedinele. Ako uz bolo pisane vyssie, cvicenie, masaze, zmenit pohybove zlozvyky. Ak chces, napis mi sukromne.

taktotedanie
31. júl 2024

@nata97 cvicenie spravne drzanie tela suche teplo naplaste ci maste, lieky na predpis ( je ich vela neverim ze nic ze nic nic nezabera)

nata97
autor
31. júl 2024

@taktotedanie no zatiaľ vyskúšané Ibalgin,novalgin ,flektor,a teraz skúšam ataralgin,tak uvidím

taktotedanie
31. júl 2024

@nata97 dopln magnezium, guajacuran, mastidla ci naplaste, zatial si skusala len zakladne lieky , je ich este na trhu kooopa

nata97
autor
31. júl 2024

@taktotedanie ja viem ale skúšať každý liek ktorý mi zaberie