icon

Cicatridina - sprej po pôrode na pošvu

11. sep 2021

Ahojte. Som týždeň po pôrode a mam stále bolesti, zo sitia hrádze. Môžem si dávať sprej cicatridina aj keď krvacam ? Mam ho už kupeny, len ma napadlo ci sa môže nanášať, aj keď žena krváca počas šestonedelia.

arcanne2
•
11. sep 2021

Áno, mne veľmi pomohol.

bociandy
•
11. sep 2021

Ano samozrejme, mozes. Mne taktiez velmi pomohol.

jaskolka
•
11. sep 2021

Áno, v pohode, odporúčam ho

autor
•
11. sep 2021

Ďakujem dievčatá ☺️

zuzkaa1991
•
11. sep 2021

Mne odporucili tiez a hned na druhy den po porode som si uz striekala ;) .....lenze ja som mala.iny problém nejaky opuch a modrina dostavala som sa cca 2 mes.z toho

autor
•
11. sep 2021

@zuzkaa1991 ja som sa tam nepozerala ale mam veľa zasivania. Ma to tak začína miestami aj svrbiet, tak sa bojím nech nechytim nejaký zápal.

bociandy
•
11. sep 2021

Nezlakni sa inak, zvyknu byt este velke bolesti ked sa stehy rozpadavaju, mozno preto ta to aj svrbi🤷‍♀️ Ja som to mala cca tyzden po porode. Mne este pomahali aj obklady z harmanceka.

ivangeline
•
11. sep 2021

Ja mam sprej Dermo Chlorophyl od prveho dna. ;) A zatial som ok. Uz tyzden po porode.

zuzkaa1991
•
11. sep 2021

Ja som tiez nepozerala len co lekár stále hovoril na vizite ;)

ada85
•
12. sep 2021

Aj mne pomohol

marzuz89
•
12. sep 2021

@ivangeline tento som mala aj ja, zelena z nehi az za usami 😅 ale velmi pomohol.

basska_b
•
12. sep 2021

Ja som krvácala až hrôza, som išla 18 dni po pôrode na kyretáz kvôli tomu, ale vždy som sa osprchovala, šup sprej, ten sa vstrebe rýchlo a brutálne pomohol (sitie ca. 8+8 stehov)

basska_b
•
12. sep 2021

Svrbenie je známka, že sa to hoji. Treba hlavne udržovať v čistote, hygiena, vetrat.

autor
•
12. sep 2021

Ďakujem veľmi pekne, pomohli ste mi, tak verím ze pomôže a všetko bude ok, hygiena samozrejme je, tak už len čakať 🤗

andaluzia12
•
Autor odpoveď zmazal
•