Clostilbegyt a Ovitrell
Na kolkaty dc ste dostali menzes?
ahoj, myslis aky dlhy bol cyklus pri nasadeni clostilu a naslednom pichnuti ovitrelle? bola som asi 2x na sono folikulu, na 12dc mi pichli ovitrelle, cyklus mal potom 25 dni, na dalsi den prisla ms (pred podanim "liecby" som mala dlhe cykly 35-41 dni)
To je otazka strasne cudna...ved kazda ovuluje inak...aj pri ovitrelle.. poznam kociky, co mali ovulaciu na 11ty den a aj tie,co ju mali na 23.den... potom rataj +/-14 dni do dalsej MS...treba sa riadit sonom...lekar pichne ovitrelle a do 30h vajicko skoci... potom rataj este +12 dni dajme tomu a mozes robit test a cakat (necakat) mrchu...
@janetinka27 dakujem ja som mala ovitrelle pichnuty 12dc to bolo 3.6 no este MS neprisla tak neviem je to moj prvy cyklus s clostilom a ovitrellom cyklus posledne 2 mes 29 dni lebo som po hyfosy ci ako sa to vola… predtym aj 35 dni…tak neviem
@anjelicek26 18-19 teho to neni nejako skoro?tusim 16 teho som skusala test a bol negativ nejaky pepino boli ma brucho uz tyzden ako na ms aj prsa tak neviem…
Tak ja ratam 3.6. ovitrelle, to znamena o 30h neskor ovu to je 4-5.6. +14 dni to mas 18-19. dalsia MS...ak neprisla - tak sprav dalsi test, toho 16ho mohlo byt na testovanie proste skoro.
@anjelicek26 jedno dieta uz mame to bolo na prvy krat teraz rok a pol skusame a nic tak nechcem zas testovat uz som z toho nestastna…skusim pockat este dva dni.. dnes mam 30 den cyklu
To ma velmi mrzi :( Aku dlhu mavas druhu fazu cyklu? Lebo toto bolo fakt dost meskanie :(

Nikto nic?