Čo pomôže na žihľavku?
Dobrý deň,
Idem si po radu ak má niekto skúsenosti...17.6.som sa z večera do rána vysypala v oblasti zadku,bokov...nevedela som s čoho bola som u obvodnej a pochla mi kortikoidy...nedávala a som tomu pozornosť no vyhodilo sa to opäť a putuje to po celom tele...uz skoro 3tyzden, nejem skoro nič teraz momentálne len bezlepkový chlieb a vodu (dnes to zatiaľ nemám) nesvrbi ma to ,no dnes ráno som vstala s ústami ako káčer Donald (už mi to zmizlo) kozna mi dala očariť a v prípade núdze predpisov 2tab.prosim vás zmizlo vám to aj po takej dlhej dobe vysypu ako 3tyzdne? Poprípadne co vám pomohlo?...ak vôbec niečo.
Ďakujem.

je to zihlavka odporucam uzivat vela vitaminov najmä Zelezo vitamin c vitamin d pit vela nechtikoveho caju a natierat mesickovou mastou nemate zaco. a este nepite sladke vody alebo niake cukriky je v tom najviac ečok velmi to zhorsuje koprivku😉.vela ludom zistili ze zihlavka sa zacala v crevach a potvrdilo sa to.a prosim ta neber ziadne tazke lieky lebo pecenka je tiez vznikom zihlavky

@mizu89 ahoj,žihľavka sa možno u teba prejavuje z dôvodu tepla a zároveň potenia,myslím si,kožná presosiuje taký skvelý krém aj sprchac NATO ..ale zatiaľ na doma ,mne veľmi pomohol kúpeľ v himalajskej soli 😁