icon

Čo pomôže na žihľavku?

lusiandela
6. júl 2017

Dobrý deň,
Idem si po radu ak má niekto skúsenosti...17.6.som sa z večera do rána vysypala v oblasti zadku,bokov...nevedela som s čoho bola som u obvodnej a pochla mi kortikoidy...nedávala a som tomu pozornosť no vyhodilo sa to opäť a putuje to po celom tele...uz skoro 3tyzden, nejem skoro nič teraz momentálne len bezlepkový chlieb a vodu (dnes to zatiaľ nemám) nesvrbi ma to ,no dnes ráno som vstala s ústami ako káčer Donald (už mi to zmizlo) kozna mi dala očariť a v prípade núdze predpisov 2tab.prosim vás zmizlo vám to aj po takej dlhej dobe vysypu ako 3tyzdne? Poprípadne co vám pomohlo?...ak vôbec niečo.
Ďakujem.

Čo pomôže na žihľavku?
Strana
z2
efinka666
1. jún 2022

@mizu89 ahoj,žihľavka sa možno u teba prejavuje z dôvodu tepla a zároveň potenia,myslím si,kožná presosiuje taký skvelý krém aj sprchac NATO ..ale zatiaľ na doma ,mne veľmi pomohol kúpeľ v himalajskej soli 😁

mizu89
2. jún 2022

@efinka666 na stehnách sa nepotim.no tak to ku kožnej.🤦a obvodná nič také nepredpise?no vaňu nemáme takže žiadny kúpeľ bohužiaľ 😞

spoluprotizihlavke
25. okt 2023

je to zihlavka odporucam uzivat vela vitaminov najmä Zelezo vitamin c vitamin d pit vela nechtikoveho caju a natierat mesickovou mastou nemate zaco. a este nepite sladke vody alebo niake cukriky je v tom najviac ečok velmi to zhorsuje koprivku😉.vela ludom zistili ze zihlavka sa zacala v crevach a potvrdilo sa to.a prosim ta neber ziadne tazke lieky lebo pecenka je tiez vznikom zihlavky

csincsi89
12. júl 2024

@efinka666 dobrý deň viem že stará téma ake skúsim si od vas poprosiť radu neaku

Strana
z2