Čo robiť, kým čakám na výsledky nádorov?
Teraz uz len cakat na vysledky od gynekologicky. Do pondelka sa asi zblaznim
Viem ze je to tazke, ale skus sa upokojit. Oddychni si ak mozes a skus na to chvilku nemysliet, prajem ti aby ti to dopadlo co najlepsie nech sa stane cokolvek❤️✨🫶
@dharmasanata aj ja skoro mesiac.mne brali 5.12. vzorku na histologiu a výsledky 2.1.
❤️
Na výsledky citológie sa čaká minimálne dva týždne ... každopádne držím palce 🍀
histologia, my sme cakali az mesiac. nemam slov !!!! a pritom slo o najhorsi typ co sa rychlo siri. preco by sa ponahlali. najdlhsi mesiac v mojom zivote.
autorka, snaz sa dacim zamestnat mysel, viem ze to je narocne.
Drzim palce,bude dobre ❤️🍀
@jankajanka13 neviem nato nemysliet snazim sa ale nejde a to muz sa boji este viac ako ja. Ale povedal ze nemam mysliet na najhorsie ze dobre bude
@dharmasanata nie cez vikend v pondelok este len idem ku gynekologicke. Poslali ma tam z ct vysledkov
@zuwa78 mam nador na malej panve
drzim palce :( to cakanie je najhorsie
prosim ta a ake si mala problemy
🍀
@balerina2025 bolelo ma v boku a vystrelovalo to do brucha aj chrbta
tak to bok ma obcas boli tiez. a ktora cast
@balerina2025 napravo v strede
Držím Ti prsty. Nech to dobre dopadne. Musíš byť vydesená. Drž sa.
daj vediet ako dopadlo. 🍀
@balerina2025 dobre
ako si dopadla. verim ze dobre
@balerina2025 tak na gynekologii nic nevidela. Poslaka do nemocnice tam tiez nic na gynde potom ma poslali na urologiu tam tiez nic. A nakoniec ma poslali nazad k mojej gynekologicke nech si pytam papiere na mrko
🍀
tak ono to sono nie je ziadna vyhra, MRI a CT su najlepsie zobrazovacie metody
@balerina2025 ved to mi povedali aj v nemocnici ze mrko je najpresnejsie zato ma tam chcu poslat
rychlo sa objednaj, byvavaju dlhe cakacky
@balerina2025 hej viem idem dnes po papiere a hned sa pojdem objednat
@balerina2025 no nakoniec mi papiere nedala ze chce este jeden ultrazvuk od ineho gynekologa a ked ani ten nic neuvidi tak az potom mrko 😡
setria kde sa da, mri je draha zalezitost....nemam slov.
@balerina2025 no nasiel ho gynekolog ale aj tak poslal ma na mrko
bud rada. lebo dostat na na vysetrenie dakam je uz vzacnost.

Čo sa deje?