Čudný pocit v prsníku,akoby ťahanie. Máte skúsenosti?
Ahojte, neviem ani opísať aký mám problém. Proste ma bolí prsník, ale ani bolesťou sa to nedá nazvať. Je to len taký diskomfort pri pohybe bez podprdy, cítim to napríklad keď omotavam osušku okolo seba, v jednom prsníku proste cítim nejaké pocity, takú ťahavosť. Minulý týždeň som to tiež cítila a dnes opäť. Prsníky sú väčšie, premačkala som ich, neviem špecifikovať čo vlastne boli, z toho mačkania, už ani neviem kde som to cítila. Hrcky necitim žiadne. Príde mi, že je to dnu za dvorcom. Chcela som sa opýtať na akúkoľvek skúsenosť. Čo by to mohlo byť. Ku gynekológovi idem 16.12, ale zaujíma ma či niekto nemá niečo podobné za sebou. Už premýšľam či rakovina bolí.
Nie, nebolí! ;) .... Bola som bez ťažkostí, len sa mi z ničoho nič spravilo mlieko. A zrazu dva nádory....
@poly2406 ja mam stále kvapku kolostra, ale vraj to je ok, neviem co ma tam moze boliet, ani sa to neds nazvat bolestou, skor by som povedala, ze akoby svslovka, pri pohybe citim, ze tsm je nieco citlivé
Do 16.12. už je len pár dní, určite to konzultujte s dr a žiadajte si USG. Netreba sa hneď plašiť, no ja za seba - už som obozretná.
@poly2406 mna hned kraviny napadaju, par rokov dozadu teta mala rakovinu prsnika, neviem ci ne to nejak dedicne, mam aj vacsie prsia, myslim, ze tiez som kvolictomu viac nachylna na to, uz som sledovana kvoli hpv, takze hned stres nabehol.
Tak ak si nie si 100% istá že nie,tak si urob test,zväčšenie a prsníkov a bolesť/ diskomfort môže byť aj to 🙂 ale určite sa objednaj na gyndu 🙂
Ako si prosím ta dopadla ja mam ten istý problém a na vyšetrenie idem až o mesiac
@poly2406 ahoj prosim ta mne vcera tiez z jedneho prsnika pri potlaceni vytecie mlieko doteraz to nebolo v akej intenzite si to mala ?
@misulik1310 ahoj, nebolo toho nejak veľa.. upozornil ma na to partner. Keď som si to začala všímať, trochu stlačila, tak malé množstvo vytieklo.
.. lepšie ísť zavčasu k dr., nech sa vyjadrí, vezme krv a urobí usg..

Mna bolel keď som kojila . A tiež tak cudne pri pohybe . Ale to za mesiac prešlo . Neboj sa rakovina určite nie ❤❤❤