Cysta zistená ultrazvukom

limetka123metka
20. okt 2014

Dobrý deň.Neviem či to tu patrí alebo nie,ale odporučili mi to tu,že je tu veľa žien.Nie som tehotná,ani nemám dieťa. Mám 19 rokov. Bola som u gynek.,ktorá mi robila ultrazvuk. Našla tam nejakú akoby "trubičku" predpokladám že cysta..a povedala že pri/po MS by to malo prasknúť same. Nič viacej mi nepovedala. Čo to môže byť?

hviezdicka111
20. okt 2014

@limetka123metka je to bezne, nie je to nic nebezpecne.. 🙂 nemusis stresovat

nataly1982
20. okt 2014

neboj sa, vacsina cyst vznikne aj zanikne v priebehu cyklu ... ak nie, tak jej lekar troska pomoze hormonal. liekmi ... len v tom krajnom pripade sa to musi riesit operaciou, ked je cysta velmi velka a sposobuje ti tazkosti 🙂 ale ak je to obycajna folikularna cysta tak ta by mala prasknut sama ... takze hlavu hore 🙂

siska53
20. okt 2014

@limetka123metka oni ti to budu sledovat..ja som pocas prveho tehu mala myoma ten casom zmizol a mnohe cysty toez. Ja ich mam aj v prsnikoch a jednu i na oblicke...moja mama tiez..
Akurat dnes som bola na sone a ten dr.mi povedal,ze ludia vzdy mali cysty,len sa o nich nevedelo,kym nebol ultrazvuk. Netreba robit paniku,staci raz rocne-polrocne -podla odporucenia sledovat.

luciferkax
20. okt 2014

Cysta je normálna, bežná vec.. ja som mávala často cysty... gynekolog zhodnotí ultrazvukom, či je obyčajná, či je to niečo vážnejšie... o niektorých cystách som ani nevedela.. pri niektorých som mala bolesti, pichanie v boku... vtedy som sa musela šetriť.. ale cysta obvykle praskne sama, vstrebe sa....

nutrimas
21. okt 2014

@limetka123metka Pokial podla Vasej gynekologicky nie je dovod, venovat cyste zvysenu pozornost, zrejme sa jedna o druh cysty, ktr. v priebehu cyklu sama praskne a vstrebe sa.
Z prirodnych zdrojov, ktr. pomahaju harmonizovat hladinu hormonov, je ucinny pupalkovy olej. Odporuca sa uzivat pravidelne, 1KL rano a vecer pri nasl.problemoch: bolestiva, nepravidelna menstruacia, menopauza, cysty, endometrioza, myomy, neplodnost a pod. Kedze sa jedna o 100% prirodny olej lisovany za studena, osahuje vela bioaktivnych latok, nema ziadne vedlajsie ucinky.
Najdete ho v ponuje na nasom PROshope na MK, alebo na eshope:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...