Dá sa cysta pomýliť s mimomaternicovým tehotenstvom?
je možne aby to lekarka nezistila pri prvom vyšetreni,ale až neskor?
Ahoj Zuzana, to je tazke povedat...co to znamena pri prvom vysetreni? podla toho kolko je od poslednej menstruacie resp.starie gestacneho vacku,ale nemalo by sa to stat,prave preto sa rutinne robi prve sono v 6-7 tyzdni,aby sa potrdilo ze to nieje extrauterinna gravidita a ze sa embryo nachadza v dutine maternice..ak sono robi doktor co to vie tak by mu takyto nalez nemal ujst a cysta sice moze vyzerat podobne ale urcite nie rovnako...dufam,ze si takuto situaciu nezazila ty....pretoze neodhalena extrauterinna gravidita moze mat neblahe nasledky.
ahoj, ja som mala akoze podla lekarky 2 mesiace cystu, a nakoniec je z nej moj synček
zial pomylit sa moze, ale ci by to bola cysta alebo mimomaternicove, tak oboje musi ist prec 😔
určitě ano,u me dr díky cystě nepoznal,že jsem vůbec těhu a to byl 9 týden a že testu nemám věřit-no já mu věřila a je z toho dnes už skoro 18 letý mladík 😀,jen pro představu cysta byla veliká 5 x 7 cm

ja som mala akoze tehotenstvo...proste vsetky priznaky a tehu test ukazal tehotenstvo....zial v 10tt akoze......ultrazvuk neukazal nic a tak vraveli o momomaternicovom tehotenstve a poslali ma na cistenie...az po zakroku mi bolo povedane,ze to bola 12mm cista a museli ju takto odstraniz...takze doktorka to nezistila ☹