Je to mimomaternicové tehotenstvo?

vaneskabelluci
9. mar 2021

Dobrý den, chcem sa na vas obratit.
Minuly tyzden mi vysiel digitalny test 1-2..
Prisla som k lekarovi kde mi najprv povedali,ze mam mimomaternicove ....isli ma hospitalizovat...nakoniec ma pozrel iny lekar a povedal, ze je vsetko okey, merali mi hcg a mala som prist dnes na sono a dalsie vysledky, hcg mi stuplo. Podla krvi som v 6-7 tyzdni. No lekar stale nic na sone nevidel stale sa mu to nezda, vraj tam mam aj cistu ze ci sa to neskryva za tym. Odzajtra ma chcu znova hospitalizovat. Ale mam doma rocneho syna, bojim sa ci to teda vobec je mimomaternicoce alebo nie...doktor sa sam cuduje preco krvne testy ukazuju normálne....stretol sa prosim uz niekto s tým ?

aneta129
9. mar 2021

@vaneskabelluci hcg ukáže aj keď bábätko je mimo maternice....ale neboj sa, všetko bude v poriadku, počkaj ešte týžden a ho uvidia v maternici 😇

anjelicek26
9. mar 2021

@vaneskabelluci hcg stupa aj ked je babo mimo maternice. Podla toho sa to neda povedat. Uvidis, co bude na dalsej kontrole, nechapem, co ta tak tlacia do hospitalizacie, ked si len minuly tyzden mala pozitivny test... ale tak to je moj nazor.

vaneskabelluci
autor
9. mar 2021

@aneta129 dakujem ti za podporu ♥️ dufam ze bude vsetko dobre a nakonie uvidime aj babo 🙏🏾 @anjelicek26 musia si ma tam nechat na pozorovanie pan doktor povedal ze mi musi spravit este dalsie vysetrenia co sa tika HCD a sona povedali ze mi musia zaviest kameru cez postvu aby videli presnejsie lebo zatial im nic neukazuje 😏 tak dufam ze bude vsetko v poriadku ale skusim sa ho zajtra opytat ci by sme nemohli pockat do toho 8 tyzdna mozno ze by sme videli babo uz hadam

anjelicek26
9. mar 2021

@vaneskabelluci ak je babo v maternici (ale proste este malicke) a zavedu tam kameru, ja ti neviem, ci to to babo ma sancu prezit :( Pytaj najprv poriadne sono, aj dva krat. Pokial nemas bolesti, nekrvacas a je takto skoro... je este cas to radsej tri krat overit.

vikus17489
9. mar 2021

@vaneskabelluci drzim palce, aby to dobre dopadlo🙂 Hlavne treba mysliet pozitivne, ze bude vsetko v poriadku

majamat
9. mar 2021

mohla byt aj neskor ovulka a preto este nic nevidno. no myslim, ze v takom 8tt by uz malo nieco byt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre