icon

Dávate si dole ponožky u gynekológa?

15. nov 2021

Už dlhšie uvažujem a stále mi to vŕta v hlave 🙂

Dávate si dole okrem spodného prádla aj ponožky u gynekológa? Prípadne ako to riešite keď máte silonkove ponožky/podkolienky alebo samodržky :D

marcellka32
15. nov 2021

V ponožkách tých pár krokov, ktoré idú hneď do sáčku a do prania...mne vždy vadilo a vadí keď mám byť niekde v ponožkách na koberci na návšteve, a ak mi aj ponúknu ich papuče je mi zle, mám asi úchylku 🙂 nosím si svoje šľapky z domu... takisto detské centrum pre deti, kde sú koberce a musi sa vyzuvat, chodia tam cudzí ľudia (napr v avione pre deti), deti som pustila, ja tam nemôžem, úchylka 🙂 teraz sú už väčšinou všade jednorazové návleky alebo si ich nosím so sebou

elizabet173
15. nov 2021

@kkovacovak skôr si myslím, že chce predísť prenosu kožných ochorení, má také zvláštne kreslo, kde sú chodidlá v takých umelohmotných puzdrách (neviem to rozumnejšie opísať) a on diaľkovým dá to kreslo teda aj s pacientkou do ležiacej polohy, ona vlastne na kreslo nevylieza, len sa oň oprie. Neviem, či som to neopísala ako hotentót 😎

janetinka27
15. nov 2021

este by mal niekto opisat tie silonkove ponozky,podkolienky alebo samodrzky,lebo tie zrejme autora zaujimaju.a nie nejake fusakle ci zatuchnute prezuvky z kabinky

janetinka27
15. nov 2021

@merlinja urcite je tuvelka skupina muzov,co len pozoruju alebo skusaju nieco ziskat

leonie28
15. nov 2021

Sa tu smejem 😀😀😀😄 to je téma 😄😁

merlinja
15. nov 2021

@janetinka27 chodidlá v drevákoch?! Ješkove voči, tak to už kde ideme ....

luci310
15. nov 2021

A tam sa mame vyzúvať ?😂😂😂😂 no teraz sa cítim dosť trápne :D

chelsey987
15. nov 2021

Chodím obutá. Nikdy by ma ani nenapadlo stúpiť na dlážku v ambulancii s ponožkami alebo bosá. Ver, že sestrička neumýva podlahu po každej pacientke. A to nehovorím o stupačkách na koze. Vydezinfikuje lehátko a dá nový papier. Toť vsio.

sssss123
15. nov 2021

aj ja mám ponožky

mariska1989
15. nov 2021

@alzbeta311 presné som toto čítala aj ja nedávno 😁 a je to ale pravda prvé čo majú pri hlave sú naše nohy 😁 tiež nosím zo sebou čisté druhé

ki_ki2
15. nov 2021

Áno , ale vždy si beriem čisté a v kabínke prezleciem 🙂 aj cez leto

marca12
15. nov 2021

V ponozkach vzdy. Z prezliekacej kabinky vychadzam bosa a preto mam ponozky

marca12
15. nov 2021

@chelsey987 ja si prezuvam ponozky a po vysetreni vyzujem a obujem druhe. Presne preto,ze sa mi to hnusi ta podlaha tam

ivkasolteska
15. nov 2021

@luci_ba nie si sama.ja som sa raz vyzula a dr.na mna hka ze okamzite nech sa idem obut

veronika_e
16. nov 2021

S ponozkami 🙂 Ta dlazka je studena, tak tam nebude chodit bosa 🙂

oktoberka
16. nov 2021

Môj má prezuvky v kabínke,no vždy si dávam čisté ponožky,obujem papuče. Sadnem,papuče dám dole a nohy mám v ponožkách.
To mi príde max nehygienické pre mňa,aj pre toho lekara,keď mám mať pri jeho hlave topánky,či spotené nohy,či ponožky.
To je ako s kabelkami.
Žena nastajlovana,vyobliekana a kabelku si hodí na zem v buse,či obchode,čakárni u lekára.
Toto tiež nikdy nepochopím.

xckaret
16. nov 2021

A teraz trochu od veci, vcera moju Dr. zastupoval iny lekar....bola som na klasicku preventivku, prvy krat po preventivke krvacam..
To co mi urobil?

oli18
16. nov 2021

Ku gynekologovi chodim zasadne v sukni(satach) , lebo si neviem predstavit vyjst z kabiny od pasa dole hola, kedze som mala nohavice. Vam to nevadi? Ako to robite?

mimikarol
16. nov 2021

Dávam. Je to maximálne nehygienické mu tam vytŕčať bose nohy. Zoberiem si čisté ponožky zo sebou.

dahra
16. nov 2021

Vždy si nosím so sebou sukňu a ponožky (biele) na tento účel. V kabínke sa prezujem a prezlečiem.

dahra
16. nov 2021

@luci_ba obuta napr. v zime v čižmách? Sestrin gynekológ jej raz spomenul, že mal pacientku, čo vyliezla v ihlickach 😁. Odvtedy vždy inštruoval pacientky, aby boli v ponožkách.

jana_eyre_2
16. nov 2021

@nafka0483 ja keď tam idem raz za rok, nikdy si niesom istá ako mám ísť a tak sa ho vždy spýtam... A on mi vždy povie, že ako chcete, niekto ide s topánkami, niekto bosý.. keďže si zabúdam zobrať nové ponožky (bohužiaľ ja som strašné zabudliva) , tiež mi príde pre jeho hlavu blízko mojich noh príjemnejšie keď som obuta 😅

luci_ba
16. nov 2021

@dahra ja aj v zime nosim tenisky, takže v čižmách tam neleziem, to by bolo prehnane
teda čižmy nosim, ale nie ku gynekologovi

att123
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
16. nov 2021

@att123 by som sa jej opýtala, aký je dôvod, že musia byť bosí? Nehovorím pokiaľ vyšetruje nohy (chrbát), ale potom tam už nemusia stať, keď ona sa vyprava

simca06022011
16. nov 2021

ponozky, ved u mojho este aj erarne papuce dostaneme, nikdy v zivote by som do nich nevosla na boso.. plus nechce sa mi furt riesit, ci mam dostatocne vylestené päty :D

att123
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
16. nov 2021

@oli18 a k to tu píše, že chodí holý? 😂 píše sa tu o ponožkách

lubina
16. nov 2021

ja si davam ponozky, vzdy si zoberiem so sebou ciste a ked uz idem priamo k dr. tak si tie ciste dam 🙂

fomelka
16. nov 2021

Nie, neviem príde mi to čudné. No zakaždým si vezmem čisté ponožky, ktoré si v kabínke prezujem