icon

Dávate si dole ponožky u gynekológa?

15. nov 2021

Už dlhšie uvažujem a stále mi to vŕta v hlave 🙂

Dávate si dole okrem spodného prádla aj ponožky u gynekológa? Prípadne ako to riešite keď máte silonkove ponožky/podkolienky alebo samodržky :D

Strana
z3
mam1na
16. nov 2021

Od svojej úplne prvej návštevy si sebou nosím čisté ponožky, ktoré si v kabínke natiahnem... 😉

oli18
16. nov 2021

@ibrunova ked ma neupozornis, ani neviem😁. Ja pisem o inej veci, ktora ma v suvislosti s gynekologoiu napadla. Tak sa drz mojej otazky a upozornenia si nechaj😉

katym77
16. nov 2021

Raz som bola v zahraničí u gynekológa, vtedajší priateľ mi to vybavil, vtedy vybavil poslali ma do prezliekacej miestnosti a tam bol pripravený u nás sa to volá anjel u nich gown. Nevedela som čo robiť v tom momente🙂 všetko som si dala aj ponožky dole, inak nie.
@att123 u nás tak isto a to má aj iné vychytávky🙂

jana_eyre_2
16. nov 2021

@att123 lenže u pediatra ide o to aby videla stav ich nôh, či nemá padnutu klenbu, ploche nohy.. u gynekológa ide už len o rozdielne požiadavky lekára.. niektorí lekári povedia aj na sone brucha nech sa vyzujes a niektorí vravia nech sa nevyzuvas keď si lahnes na lozko..

zuna8
16. nov 2021

Ja si nosím kvôli tomu ku gynekológovi aj v lete ponožky v kabelke, vždy idem na vyšetrenie len v ponožkách..

jana_eyre_2
16. nov 2021

@oli18 s mamou som chodievala k rovnakému gynekológovi.. od starších žien vždy chcel aby nosili sukne a od mladých nikdy... 🤔 Prišlo mi to už vtedy divné ale neriešila som to nijako.. chodím k nemu stále ale mne taku požiadavku nikdy nepovedal.. nosievam vždy nohavice ale dlhšie tričká, len cez leto šaty..

att123
Odpoveď bola odstránená
oli18
16. nov 2021

@jana_eyre_2 Diky za odpoveď. Som rada, že aspoň niekto pochopil🙂. Presne to som myslela. Ja nosím za každých okolnosti sukňu, či šaty. Väčšina žien, ktoré stretnem v čakárni, sú v nohaviciach. Preto som položila túto otázku.

madmena
17. nov 2021

Namiesto ponoziek si oblecte celotelove pancuchy, co maju otvor v rozkroku. Nohy budu cele zahalene a budete mat pocit, ze nie ste nahee.

sticker
akinom0077
20. nov 2021

nie nedavam si dole🙂

akinom0077
20. nov 2021

@oli18 ja toto neriesim to co mam ten den oblecene to mam ked saty tak saty ked nohavice tak nohavice mne to je jedno ja sa nehambim pred gyn absolutne vobec aby som sa zahalovala koli gyn do siat sukni

jananvtna
20. nov 2021

Nedavam ani mi to nekaže a je mi jedno čo mam oblecene.
1x som si odbila gynekologa v nemocnici mala som cca 15 nakoľko som bola na internate, tak jedine veci len to čo som dostala v nemocnici a to ma iba sestrička vyzdvihla nepovedala nič že idem až som si na dverach prečitala kde som a ani nechcite vedieť v čom som bola v kresle ..Zlatý začiatok 90 rokov

Strana
z3