Dlhá nekončiaca a slabá menštruácia
Ahohte žienky, chcem sa poradiť.
Najprv mi 2 dni meškala menštruácia, potom prišla (24.11.), ale veľmi slabulinká a trvalo mi to 2 dni. 26.11. nastala menštruácia ako zvykne, aj intenzitou krvacania. Ale neskončila mi 7. deň, ako zvyčajne, ale trvá mi už 9 deň. K doktorovi som si volala, ordinujú aj cez víkend, ale teraz majú dovolenku, tak idem až utorok. Bolesti nemám, zle sa necítim, krvácanie je slabé , tak akútne na pohotovosť nemám ísť... Ale som na nervy z toho, tak by som sa chcela spýtať či ste to niektorá mala a čo to môže byť. Ja som v tychto veciach dosť stresswoman...
Mne sa to dialo s inofolicom mala som len spinenie.. . Kys list to podlq mna nebude. Ale prve dva dni by som neratala ako začiatok cyklu az ked bola klasicka cize je to o 2 dni menej 🙂 plus ked uz slabne tak mozno docistovanie, podla mma to nebude nic vazne neboj a za chvíľku budss mat po. Občas je cyklus iny ako zme zvyknutí
@maria898 este nie, ale bola som si dnes kupit a rano si ho urobim... No ved toho sa tiez obavam. . . 😑 Ako rada by som bola tehotna, ale ak budu II a pri tomto '' menstruovaní'' tak to bude zavanat pruserom
Test bol negativny
Čiže rozumiem, že si 2 dni špinila, potom to začalo normálne a teraz je deviaty resp. jedenásty deň MS a furt to trvá? Fu. Určite lekár nech pozrie a keď nič nenájde, mne pomohlo magnezium a B komplex.
A vitamíny C a D

A neberies nejake vitaminy zenske?