Dlhodobo zvýšená teplota - skúsenosti
Ahojte mozno mi tu budete niektora vediet poradit uz dva mesiace mam stale zvysenu teplotu od tych 37.3 az do 37.8...brali mi krv vsetko je ok crp v poriadku nemate s tym niektora skusenost ze ake vysetrenie ny sa dalo urobit alebo co by to mohlo znamenat? Dakujem
Teplota môže byť pri zápale srdcového svalu.
aj stitna je ok?
Manzel to mal tiezzistili mu plucne chlamydie...
Ved prave to ze mna trapi aj to chudnutie stitnu mam ok takze tej to neprikladam tiez sa na mna uz doktori pomaly divaju ako na blazna a cuduju sa ze co vobec od nich este cakam ☹ ale preboha ved to z niecoho musi byt ci? Aj unava aj strata vahy bolesti zaludka zvadaene uzliny teploty bolest hlavi ci?
@daakotaa
Jasne...ved ja to naozaj nemyslim nijak zle🙂Tiez ti drzim palce @lulu_2323 nech si rychlo fit!Ale ako hovoris, tiez si myslim, ze to ma svoju pricinu.
Ked su to zapalove zmeny, tak to ukaze aj histologia a napriklad aj mononukleoza ma uplne typicky obraz...To zvykne tu diagnostiku dalej posunut...zavisi teda, ci ti vybrali celu uzlinu alebo len punktovali ci bioptovali- vtedy nemusi byt doststocne mnozstvo materialu na vysetrenie!
Dobry...ako ste dopadli? Vyriesilo sa to? Mam ten isty problem s teplotami...Dakujem🙂
@danka_111 ahoj prišla si má niečo??? Ja to mám 8 mesiacov
@jurinko1982 Naozaj...? Uz som neverila, ze sa este niekto ozve. Je to boj toto s tou teplotou:( Mne to zacalo bolestou v pravom podrebri, kde sa nic nenaslo a pokracuje to tou zvysenou teplotou uz vyse mesiaca. Posielaju ma kade tade a uz mi z toho asi zasibe. Zuby, dutiny, zenske, creva ok. V hrdle ma nasli nejake bakterie, hlavne stafylokoka mrsu, ale vsetci doktori tvrdia, ze to nemoze byt z toho. Krv, sedimentacia a neviem co este je ok. Uz som si myslela, ze reku stres a strach to robi, ale tak dlho. Napjrv doktori riesili, ze hladat fokusy, no nikde sa nic nenaslo. Takze mi ostava este hematologia a imunologicke vysetrenie. A vy ste na tom ako? Co povedali Vam?
@danka_111 kľudne týkaj. Mám 35 volám sa Juraj a nápis mi súkromnú správu radšej a porozprávam ti a a myslím že aj pomôžem isto.
Nie som šarlatán 😀😀😀 liečim sa aj ja a radšej sa mi bude písať mailom.
martos.juraj@gmail.com
@lulu_2323 tak ako v orvom rade vždy strata váhy a teplota zväčšené uzliny sú nebezpečná kombinácia mali by pátrať podrobnejšie úplne vážne, prajem ti nech je všetko oki si zdravá a prídu na koreň veci
Ahojte. Ja mam tiez teraz druhy den zvysenu teplotu 37,4. Trosku ma hlava pobolieva, oci palia.,ale inak mi nic nieje, ziadna nadcha, ziadny kasel,.... Stretli ste sa s tym niekto?
@anaviky Mozno sa ti este len nieco rozbieha. Ta hlava, oci...Keby to pokracovalo, bez inych priznakov, treba skocit k obvodnej. Ked sa nieco rozbehne, tak sa zacnes liecit. Druhy den, to je este malicko, ale urcite to nezlahcujem.
Ja to riesim siedmy mesiac...Urcite sa posleduj dalej a uvidis.
@rutiker Ahoj. Ja za chvilu uz tiez mozem oslavit rok, a ide ma slak trafit z toho. Mandle som si vybrat nedala, lebo nemam odvahu. Bojim sa tej bolesti po. A ty mas aj nejake ine problemy, nieco ta bolieva? A tie mandle preco isli von? Mne na imunologii nic nezistili. Imunita ok.
@danka_111 ahojte prosim vas coste zistii?ja mam uz takto dlhodobo bya to uz aj 38, pred rokom mi zistili toxo , mononukl prekonanu to neivem kedy a mala som aj borelku ale pred obrelkou som to mavala tiez no nie az takto vysoko ale odtvtedy to je horsie..na bore. som mala atb ..vsetci tvrdia ze z toho to uz nemoze byt...bola som aj na reumatolgoi to je ok, imunita ok nic vazne , mandle uz roky nemam ale ano ked som mavala mandle v detstve tak v puberete som tym trpela no vybal imnandle a bola osm sest rokov uplne zdrava potom mi to enjako zase zacalo do toho zltacka A, borelioza, a stale sa pasujem s tym dokola uz som unaena psychicky aj fyzicky a financne total vystavena z toho , same blbosti si kupujem , volnopredajne uz neviem ani co som nemala, som jak lekaren uzs a hanbim pred rodinou pred doktoroku si mysli ze simulujem uz ma posielala na tu biorezonanicu tam som este nebola.
@angelinja Ahoj. No úplne Vás chápem....so všetkým....aj ta psychická, fyzická a aj finančná záťaž, lebo človek stále verí, že si niečím pomôže...že možno toto....hento...tamto....
Takže ako dlho to vlastne máš? Ale o borelióze som čítala, že ona môže práve spôsobovať tie teploty. Možno si mala oslabené telo pred tým, do toho borelióza...a preto ťa to drží.
Predpokladám, že vyšetrení ti už urobili milión🙂 Vieš...možno tak ako u mňa...sa niekde niečo prehliadlo...mne napr.nerobili testy na boreliózu...šak načo...ked som kliešta nemala. Ale teraz už viem, že to nemusí len kliešť preniesť.
O biorezonancii som počula, ale tak isto som nebola.
@jurinko1982 Ahoj. Ako sa mas? Ty ju mas tiez stale? D

@daakotaa mandle? Mali ste ich aj nejako zapalene zvedsene ked vam ich vybrali? Mne krcna pozerala mandle a ze su uplne v poriadku aj stery z nich robila a nic