Epidurálna anestéza a jej negatívne dôsledky
Ahojte,
prosím Vás máte skúsenosti s epidurálom? Existujú nejake negatívne dôsledky po aplikácii alebo po pôrode? Čo je pravdy na tom, že to môže nejakým spôsobom uškodiť dieťaťu?
Ďakujem za odpovede.
Dakujem vsetkym za odpovede😉 zvlastne je ze mne dali pri 1.porode nejaku infuziu proti bolesti, ta vobec nezabrala, akurat som bola otapena..ale mozno prave to ucinkovalo pri siti, bo som ziadnu bolest necitila, ani pri tlaceni.
@katarina092 chodi sa na poucenie k epiduralke, ktore robi anesteziolog, v statnej nemocnici by mala byt zadarmo.
Ja som citila par dni miesto vpichu, asi 4. Mne konkretne porod urychlila a osobne som citila tlak, ale nie bolest pri kontrakcii, a za dalsie doktor mi aj sam povedal, ze mam tlacit v urcitom momente a ako sa zvykne pisat “3 zatlacenia a mala bola na svete”.
Osobne by som si precitala aj na nete info k epi a ako doplnujuci material skusenosti tu na MK.

@michaella24 Fuha, tak to Vas lutujem..😲 a to Vam stale davali davky epiduralu napriek tomu ze porod nepostupoval? Nerozumiem...som pocula o pripade kedy sa porod zastavil nejaky cas po zavedeni epiduralu.. tak sa cudujem ze Vam ho davali..