Existuje účinná liečba predmenštruačného syndrómu?
Asi sa idem len vyžalovat zistiť či nie som sama v tom .
10 dní pred menzesom totálne nepoužiteľná.
Hnačky, kŕče , raz vysoký raz nízky tlak . Bolesti hlavy obrovské točenie hlavy občas . Trávenie fakt niečo otras .
Beriem iberogast . Čajíky na uskladnenie. Teplo na bruško. nie je to každý mesiac tak Tom intenzívne jeden mesiac akože nič vôbec a druhý mesiac zavrieť dvere nikoho nevidieť najradšej . Snažím sa veľmi ale tie stavy sú peklom . Úplne ma vyradia z bežného fungovania.
Mi ženy musíme fakt toto znášať? Existuje niečo fakt účinné nato alebo nie 🤢🤢
@ejmylia Ano ano, ja uz viem, co si mam kedy kupit. Ale rozumiem, ze niekto proste dlho hlada, lebo vsetko mu nesadne, ze nezaberie alebo niekto to ma aj tak, ze niektore tabletky proste uzivat nemoze, lebo nejaka ta latka v zlozeni mu nerobi dobre. Moze to sposobovat zase aj ine tazkosti a to teda zmysel potom straca, ked si ma dat tabletku, po ktorej sice zmiznu prvotne problemy ale pridu ine.
baby, ja idem dnes kvôli tomu k dr, lebo už to nedávam - jednak tie psychické stavy a po roku od užívania Mastodynonu sa mi vrátila neskutočná bolesť prsníkov.... snáď mi niečo poradí.
@tamtamka26 Ako si pochodila? Co si zistila? Lebo toto mi nepride ako take bezne predmenstruacne bolesti, co sa tu baby bavili, ze ake lieky na to. To bude chciet asi nieco ine nez volnopredajne lieky od bolesti...
@tamtamka26 Ako si pochodila? Co si zistila? Lebo toto mi nepride ako take bezne predmenstruacne bolesti, co sa tu baby bavili, ze ake lieky na to. To bude chciet asi nieco ine nez volnopredajne lieky od bolesti...
@rembura odporučil mi znovu Mastodynon a mam prísť na hormonalny profil, ale az ked budem mať menzes.
@tamtamka26 A to si ho po tom roku co si predtym pisala vysadila?
@tamtamka26 A to si ho po tom roku co si predtym pisala vysadila?
@rembura nie, to sa užíva 3 mes., aby to zabralo a rok vydrží účinok. teda aspoň u mňa, u inej možno inak.

@janina1127 Nuz, starneme, uz to bude len horsie 😀