icon

Ako rozpoznať nedostatočné prekrvenie v tehotenstve?

9. feb 2024

Ako sa na tento problem pride? Ak je nedostatočna cirkulacia krvi? Alebo nedostatočne okysličenie mozgu? Da sa na to prisť z bežnych odberov krvneho obrazu v tehotenstve? Som v 28tt a mam take divné stavy v hlave posledne dni, tlak v hlave, točenie hlavy a z toho na mňa prichadzajú až uzkosti zo strachu o seba a bábätko. Iné problémy nemám, len studene končatiny a také akoby ťažké lýtka. A trochu kolisavy tlak, ale v norme, ani vysoky ani nizky. Lekar tvrdi, že vysledky sú všetky ok, krv odobratá tento týždeň, bolo podozrenie na nedostatok železa, ale nepotvrdil sa.

rurutiax
•
9. feb 2024

Veď také stavy sú bežné v tehu. Mňa strašne bolievala hlava. Magnezko užívaš?

zuzi0911
•
10. feb 2024

Nedeje sa ti to práve ak sa ti moc zvýši ci zníži tlak? Skus magnézium nasadit. Moze to bytvaj z chrbtice,tu necítiš?

autor
•
11. feb 2024

@rurutiax
@zuzi0911
Baby magnezko uživam od začiatku tehu a teraz dokonca zvýšene. Môže to byť aj z únavy? Teraz v tretom trimestri som totálne vykončená, so začiatkom 7.mesiaca prišla katastrofalna unava, ktora sa zrejme nakopila, keďže som asi 3 tyždne nespala vobec 🙈 tlak mi kolíše, ale neklesá rapidne…chvalabohu mam tendenciu k nižšiemu…

zuzi0911
•
11. feb 2024

M9ze to byť celkovo aj z vyčerpania