Extrémna bolesť žalúdka počas menštruácie
Ahojte, má niekto skúsenosť s ukrutnou bolesťou žalúdka počas Ms ? Najmä 2. 3. deň ? Prvý deň mam normálne bolesti v podbrušku ako sú bežne zvyknem si dať nejakú tabletku a prejde ale 2. 3. deň mi odoznie bolesť v podbrušku necítim žiadne typické menštruačné bolesti a začne extrémna v žalúdku… je to krcovita, bodava bolesť, hrozné nepríjemná, obmedzuje mi pohyb, zhoršená po jedle ako neprestavajuca kolika a nezaberá na ňu nič žiadny liek, čaj nic. V živote som nemala takú Ms …gynekológovia (dvaja) povedali že sa s tým nikdy nestretli a gynekológicky som úplne zdravá …. Mam intolerancie ale tie dodržiavam … mam 28 rokov
Aj mňa boli žalúdok počas menštruácie a dosť silno ale mne to zrejme ide aj z hrudnej chrbtice, keď som nemala problém s chrbtom žalúdok má bolelo stále tiež som nevedela či to je zápal slepaku zaludka alebo len menštruácia
@ojojoj tiez si občas neviem vybrať či je to chrbtica či žalúdok musím chodiť tie dni len pokrčená alebo čupieť tak cítim aspoň kúsok uvoľnenia akonáhle začnem chodiť alebo sa vystriem dostávam všade hore kŕče

Aj mňa boli žalúdok počas menštruácie a dosť silno ale mne to zrejme ide aj z hrudnej chrbtice, keď som nemala problém s chrbtom žalúdok má bolelo stále tiež som nevedela či to je zápal slepaku zaludka alebo len menštruácia