Extrémne dlhá menštruácia druhýkrát po sebe

luna379
29. máj 2016

Chcela by som sa poradiť. Čo to môže byť? Opíšem. Mám polycystické vaječníky a teda na menštruáciu som zvyknutá tak v 60-70 dňovom cykle. Pred dvomi mesiacmi mi prišla menštruácia, dosť silná a trvala 17 dní! Lekár mi predpísal Norethisteron, ktorý som užívala 21 dní, potom som hneď nasadila antikoncepciu na úpravu cyklu, kvôli polycystickým. Odvtedy ubehlo už zase vyše 15 dní a stále mám menštruáciu, zosilňuje sa. Mám aj silné bolesti. Neustále mám zvýšenú teplotu okolo 37,6 neviete čo by to mohlo byť? A prečo? A ako to riešiť? .. Bojím sa že ma lekár odpálkuje s tým že si moje telo zvyká na antikoncepciu. No túto som už raz mala a normálne nástup bol len klasických mojich 5-6 dní... neviem nepríde mi to normálne a cítim sa dosť zle, vyšťavená....

jema_suri
29. máj 2016

Ak ťa jeden odpálkuje..hľadaj rýchlo iného ale nečakaj, to je enormná strata krvi---v tomto ti pomôže fakt len odborník...

luna379
autor
29. máj 2016

@jema_suri máte pravdu asi... v útorok letím k nemu a budem sa domáhať riešenia... :/ lebo už to nedávam!!!

jema_suri
29. máj 2016

...ja sama mám dosť silnú menštruáciu..som už aj tak bola niekoľkokrát diagnostikovaná ťažkou anémiou..párkrát som sa skoro zložila v meste...a nakoniec mi diagnostikovali nedostatok B12..krvou odchádza veľmi veľa dôležitých minerálov a vitamínov z tela...nečakať utekať . Držím palce!

j.a.n.e.7
29. máj 2016

Nemám taký problém, ale posielam tip
http://www.lpp.sk/ponuka/produkt/8-plodnost-cyk...

mrskova
29. máj 2016

presne ako pise @jema_suri .. pekne si daj urobit krvny obraz , bud u gynekologa, alebo u svojho vseobecneho dr.. ja som tiez bola anemicka. a nakoniec som skoncila v nemocnici s 3 transfuziami.

ankalv1
29. máj 2016

Choď k lekárovi ja som mala problémy s menstruaciou a mala som nádor na maternici

janinah
29. máj 2016

Mne také príspevky dvíhajú tlak....horúčka,bolesti,nadmerné krvácanie a ty čakaj a nechaj si radiť od laikov....prepáč,ale u lekára si mala byť už pred týždňom....to nie je nijaké zvykanie na hak,tam horúčka nemá čo robiť!

cerez
30. máj 2016

Keď som mala 16, menštruáciu som mala mesiac. Správalo a to tak, že na začiatku slabšia, postupne silnelo a na konci opäť slabučká. Prišiel nový týždeň a znova to isté a takto to šlo celý mesiac. Jedného dňa som odpadla. Bola som slabá, chýbali mi minerály, bledá. Museli mi injekčne zastavovať krvácanie a potom zase injekčne vyvolávať. Bolesti som mala ako pri ms. Nič neobvyklého. Vtedy som mala 16 a nikomu o tak chúlostivom nechcela hovoriť. No dnes viem, že takéto veci treba riešiť skôr a to s dr. Vždy mi cyklus haproval, nikdy nebol ideálny. 4 roky dozadu už mi zistili endometriózu.
Ak ťa dr. odpálkuje, zobrať kartu a ísť k inému. Lekár má riešiť zdravotný problém, je tam od toho. Ak je neschopný, nie je dôvod pri ňom zotrvávať.

pehavcek
30. máj 2016

Jednoznačne k lekárovi a ak ťa odpalkuje tak okamžite k inemu

luna379
autor
30. máj 2016

@janinah bohužiaľ , prac. dobu mám od 8:00 do 16:00 a strašne veľa dní som posledný mesiac vynechalana kvôli zdravotnému stavu... určite by som k lekárovi išla, menštruácia sa javila akoby zoslabovala a končila, avšak teraz sa nanovo rozbieha. Som PN momentálne, zajtra mi ordinuje gynekológ, určite k nemu pôjdem sa spýtať na to... Tiež ma to už nebaví, ani tie polycystické samé o sebe nie sú výhra a nie je to OK ...