Extrémne ovisnuté prsia v 18. rokoch
Dobrý deň chcem sa opýtať či mi nevie niekto poradiť čo sa dá robiť s extreme ovisnutymi prsiami .
Mám 18 rokov , nemam deti a mám velmi škaredé ovisnuté prsia skoro po pupok , veľké natiahnuté bradavky a zvyknú mi byt vidieť na nich veľké hrubé žily .
Som pomerne pekné dievča , ale keby sa mám ísť napríklad kúpať s kamarátkami tak sa prepadnem od hanby . Aj keď ich mám v podprsenke sú strasne voľné mäkké a musím ich stale všelijako napravovat aby mali guľatý tvar .
Niesom najštihlehsia lebo mám väčší zadok a stehná ale úzky pas a dosť štíhle brucho .
Dievčatá ktoré poznám ktoré majú plnšiu postavu ako ja majú aspoň pevné prsia. U lekára som nebola , naposledy keď mi gynekológ kontroloval prsia mi do správy napisal len že prsia voľné.
Neviete mi poradiť nejaké účinne tablety alebo cokolvek z čoho nepriberiem ale prsia budú pevnejšie ?
Popravde stare babky majú lepšie prsia ako ja :D :(
@katrin21 nie je to blud, skúšam to už cez rok, nikdy v živote som také pevné prsia ako teraz nemala. To tkanivo poznateľne spevnelo. Dokonca si myslím, že ovisnuté prsia som mala vždy preto, lebo od detstva mi bola vnucovaná podprsenka. Moja mama mala tiež veľké prsia, ale pevné a veruže v mladosti žiadnu podprsenku nenosila...
@mk22 pomohlo to v tom, že mi v prsiach narástlo pevnejšie väzivo, už nie sú ako handry, ale pružné, pevnejšie. A druhá vec, ktorú som si po odložení podprsenky uvedomila, že som mala extrémne ochabnuté prsné svaly, keďže nemuseli robiť žiadnu prácu. Teraz vidím ten rozdiel. Neustály tlak podpsenky po viac ako 30 rokov spôsobil, že som nevedela ani poriadne dýchať. Celý život stiahnutý hrudník ako v korzete. Na nič z toho by som neprišla, kebyže to nevyskúšam. Najprv to bol riadny nezvyk, dnes si nosiť nonstop celý deň podprsenku neviem ani len predstaviť (našťastie). Obliekam, len keď idem medzi ľudí.
@majamat tak každý sme iný, ja som vtedy išla z 75kg na 62kg pri 170cm. Ale ja som mala pevnú svalnatú postavu, pás som mala vtedy 60 cm, boky 91cm a vrchný obvod 105 cm 😀. A autorka je mladá, nikto nevie či by to u nej tiež nefungovalo. Najmä keď píše, že má z čoho chudnúť. Posielať také mladé dievča na zákrok mi príde úplne mimo, najmä, keď ešte nemá deti a má aj priateľa, ktorému sa páči taká, aká je. Čo by mala spraviť, je prijať samu seba, ale to sa ľahšie napíše, viem o čom vravím. Teraz po pribratí pôsobí gravitácia u mňa zase, ale to nenosenie mi pomohlo zmeniť kvalitu toho tkaniva. A už to aj beriem úplne inak. Hlavne že sú prsia zdravé a funkčné. Keď toto spĺňajú, nemôžu byť nepekné 😉.
@majamat a veruže je problém aj v svaloch, ktoré sú pod prsiami. Ako som písala vyššie, zistila som, že som ich mala extrémne ochabnuté, priam nijaké. Ich posilnenie dokáže trochu pomôcť podvihnúť. A koža sa môže stiahnuť tiež, keď ju priveľká hmotnosť prsníkov stále neťahá. Najmä u tak mladej ženy. A vnútro prsníka nie je len žľaza a tuk, ale aj väzivové tkanivo a tu ja cítim markantný rozdiel. Preto tu píšem, lebo som to sama zažila, že niečo také je možné. Možno nie u každého, ale za pokus to stojí.
Ked sú prsia ťažké, koža sa vyťahá. Ak nebudeč nosíť podprdu, vyťahá sa ešte viac. Fyzikálny zákon, gravitácia proste existuje.
@karpina presne tak, keď je niečo veľké a ťažké bude sa to ťahať k zemi.. A keď sa niečo natiahne ochabne splasne, výfukne tak nie je žiaden krém ani cvik ani figel aby sa niečo natiahnuté vrátilo do pôv stavu alebo aspoň do takého aby si to majiteľka všimla, cítila a bola spokojná.
To by estetic chirurgovia nemali čo robiť lebo všetky by sme po cvičili a bolo by po probléme.
Ja cvičím dlho pravidelne a horko ťažko sa mi postavil zadok😂 a to si neviem predstaviť ako by som mala cvucit prsia aby sa po 4r kojenia vrátili tam kde boli a hlavne boli plné a pevne.
Každej z nás sa paci niečo iné Zuzka bude spokojná s F prskami na bruchu Zdenka bude plakať a dá si do Aciek silikóny.
Kszda nech robí tak aby bola spokojná.
@laurikasarinkaq od krcnej jamky po bradavku je to kolko centimetrov? Premeraj si to
ahoj ja mam 19 a rovnaku situaciu ako ty. tabletky ani kolagen ani cvicenie ti nepomoze, bohuzial, mame to v genetike. ja si setrim uz par rokov na zmensenie + spevnenie prs, matkou sa byt nechystam a aj keby sa to zmenilo a prsia by trebalo znova upravit, je mi to uplne jedno:D tiez mam priatela, ktory je s nimi uplne ok ale ide o to ze aj keby cely svet bol s nimi uplne ok, je mi to jedno lebo mne nevyhovuju, sposobuju mi problemy pri kazdodennych cinnostiach, obliekani atd. zas co sa tyka toho ze hanbis sa vyzliect do plaviek, nehanbi sa, urcite sa ti nikto nezacne len tak posmievat, ja uz taketo veci vobec neriesim len teda citim sa snimi nekomfortne, aj ked vela kamaratiek mi povedalo ze mi ich zavidi ale osobne by som mala radsej mini Acka ako toto:D + urcite to nieje take zle ake to vidis ty, ty sama sebe si najvacsi kritik🙂