Gynex a vaše skúsenosti
ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
@sandria33 ahoj jasne mozes zvysit ja som prve dva tyz.brala 2x5 kvap.denne a teraz som presla na 2x7 a asi si idem dat na 3x7 lebo aj my sa snazime uz dlho ale nemozes prekrocit dennu davku.
@vanesanova mne sa tych 3 x 7 kvapiek zda vela, nie?
@sandria33 ahojte..tiez som brala 3x7kv..ak su gyn.problemy alebo pred otehotnenim odporuca sa najvyssie davkovanie.
@kubkovamama gyn problemy nemamziadne, iba by sme chceli mimi. Mala si nejake vedlajsie ucinky pri najvyssom davkovani?
@sandria33 nevsimla som si na sebe nic negativne..ale ani som sa nejak nepozorovala.Jedine som si vsimla,ze mi po douzivani zmizlo akne..jednoducho mi bolo lepsie.Lenze ja som bola po 2 potratoch,kyrete,rozhadzane hormony,dlhy cyklus atd a prave gynex by mal byt na to vsetko s tym suvisiace..tak za mna dobre.Ked nemas tazkosti,mozno si nevsimnes nejaky extra rozdiel.
@kubkovamama otehotnela si aj vdaka gynexu? Ako dlho si ho uzivala kym sa zadarilo?
@sandria33 neviem,ci vdaka tomu.Vzdy som otehotnela na prvy sup,u mna je problem donosit..Ale som si povedala,ze uz to musi tentokrat vyjst,ze skusim..vyskusala som všeličo a uz toto bol taky posledny napad..v oktobri mi gyn.dala kys.listovu,ze aspon 4mes pred treba zacat brat-mala som 800denne.V novembri som dala gynex,potom po kure a 2 tyzdnovej pauze mi odporucili este regalen,ale na to som sa vykaslala..Od Vianoc som si kupila Omega3..a vo febr.som otehotnela hned na prvu ovu.Necitala som tu vsetko,ale tebe sa nedari otehotniet?Ci len chces co najskor?
@kubkovamama mam za sebou 3 neuspesne iui a na umele oplodnenie sa estenecitim, tak skusam vsetko mozne. Aj bylinkarku a teraz aj ten gynex.
@sandria33 mas aj imunologicke vysetrenie?Ono kazdy vravi,ze az na to prestali mysliet,prislo to same.Len to je tazke "nemysliet".
@kubkovamama hormonalny lrofil mi robili, vsetko je ok, a aj na alergologiia imunologii z krvi vsetko ok
@sandria33 reprodukcnu imuno myslim..ci sa tvoria protilatky..Mne to odporucila gyn.len fakt sme na to nemali..tak som skusila tie omega3..najdi si na nete o tom clanok.Pomaha to nicit tie protilatky..Ja neviem,kazdemu pomoze nieco ine,nechcem ta zavadzat ani byt za mudru..Len vyskusala som co sa dalo a citila som tym 6.zmyslom pred tymto tehotenstvom,ze uz to musi vyjst,ze to bude dobre a klop-klop,som 3.mesiac,sice s problemami,spinim,lezim..Ak mas moznost,urob si tu reproimuno..v Brne,Nitre..casto za neuspech moze sprosta banalita..aj genetiku,hematologiu si daj spravit..u mna bol aj tam problem.Mojzisovej cvicenia su vraj super..aj sa trosku odreagujes.Ale uz si asi po vsetkom patrala..🙂
@kubkovamama v car centre mi zistili hranicne hodnoty protilatok proti spermiam, ale ze to nie jenic vazne, zeje to iba hranicne. Ani sme to nijako neliecili. Preto bolo to iui.
@sandria33 mozno si pomyslis,ze som debil..:moj syn mi odmalicka rozprava,ze prisiel ku mne z hviezdiciek..presvedcil ma,ze kazda zena ma sudene byt maminou a to miminko z hviezdiciek raz pride,skor ci neskor.Dockas sa aj ty
@kubkovamama ja tomu verim ze aj ja raz budem mat svoju hviezdicku pri sebe ;)
@sandria33 to je maximalna denna davka mas to aj na krabicke a ked chces otehotniet vela to byt nemoze 😉
Dala som si tri krat denne 7 kvapiek a dnes som zacala trochu spinit, som 6dc, ms mam 3 - 4 dni. Je to este v norme? Mal to niekto pri gynexe? Spinenie mimo ms? Nemam znizit davku?
@sandria33 Spinenie po doplnkoch vyzivy to v ziadnom pripade.A isto nie po Gynexe ked je na gyn.problemy..Nemozes byt tehu?
@kubkovamama nie, lebo som mala normalnu ms a ajbazalna teplota pred ms sla dole. Este vcera som mala trochu ruzovu skvrnku po ms.. ale myslela som ze dnes uz nic nebude. Tak som ostala prekvapena.
@sandria33 po ms to je asi normalne..neviem
.
@kubkovamama asi hej
na ako dlho vam vydrzala jedla flastiska gynexu? neviem kolko objednat :D
@zuzanka_h ahoj no ja teraz beriem druhu kuru....tri tyz.som brala tyz. pauza a teraz beriem zas tri tyzdne no a mam este tak dve tri kury vydrzi jedna flaska podla toho kolko kvapiek si ides davat najprv som brala na zaciatku len 2x5 kvapiek a teraz som zvysila na 2x7 kvapiek.
@vanesanova super tak dakujem, jedna flasticka snad bude stacit na 2-3 mesiace teda. je to dost drahe ako pozeram. Z akej stranky si to kupovala?
@zuzanka_h ahoj.. skus si na nete nájsť pobočku Energy vo vašom meste.. kupiš si to osobne a vyjde ťa to tak asi najlacnejšie
@kubkovamama som v anglicku a bude mi to posielat kamaratka, cize nechcem ju velmi zatazovat
@zuzanka_h tak z nejakej internetovej lekárne.. aj máš istotu, že to bude originál

Poradil by mi niekto? Prvych 21 dni som uzivala gynex 2 krat denne 7 kvapiek. Teraz mam prestavku a od zajtra mam zase zacat uzivat. Mam si davku zvysit na 3 krat denne 7 kvapiek, alebo ostat pri povodnom davkovani, ked ho beriem preto lebo chcem otehotniet? Dakujem ;)