icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

chrobaaacik
20. sep 2016

@jajanr ja mam gynex za 17+pošta ak by si chcela 🙂

mamazem
28. sep 2016

Ahojte,
Gynex máme v akcii do konca septembra. 2 Gynexy len 26,60 EUR.
Viac info tu:
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...

libawet
28. sep 2016

@mailinka4 ja som ho brala 3 mesiace, po každých 3 týždňoch pauza, počas dňa 3x po 7 kvapiek ( o 9.00, o 15.00 a o 21.00 - časy, kedy pracujú najlepšie pohl. orgány )....teraz beriem už len preventívne a počas menzesu a pred ním.

beruska87
3. okt 2016

Ahoj baby! Po ročnom trápení (zamlčaný potrat, stanovenie diagnozy endometrioza, objavenie cysty + nasledna operacia ) som aj ja siahla po Gynexe. Nikdy som žiadne problémy nemala a teraz sa na mňa všetko rúti ako lavína. Minulý mesiac mi MS meskala 5 dni (co sa nestalo uz par rokov), mala som hrozne zavraty aj bolesti v maternici či na vaječníkoch, keď mám pravdu povedať už ani sama neviem tak som si zadovážila kvapky. Nechcem to zakríknuť, ale už po týždennom užívani som veeeeľmi spokojna, konečne je pokoj, nic ma neboli, nepicha a po psychickej stranke mi prospievaju. Chcem sa spýtať či ich niektora z vas uzivala a uz bola tehotna len o tom nevedela?? Vsade píšu že aj ked este nie ste tehotna mate zit tak akoby ste boli a kedze si zopar veci zpred roka vyčitam, chcem sa vyhnut dalsim chybam.

leticia22
7. okt 2016

Baby mám dva balenia nového Gynexu ak by ste chceli. Za 15,-Eur jede plus poštovné. V prípade Bratislavy osobný odber.

mimik07
11. okt 2016

@beruska87 ahoj. Ja som brala gynex teraz prvy krat, 3 tyzdne. Aj manzel. Brali sme 2x denne 7 kvapiek na odporucanie gynekologa na stranke energy.cz. Teraz mame pauzu a stvrtok by som mala dostat menzes,co dufame ze nepride. Po uzivani gynexu sa nan vobec necitim tento mesiac. Inokedy sa mi naliali a boleli prsia, teraz vobec nic. Dufam ze sa nam zadarilo. Inak ja nemozem povedat ze by som sa citila po nom inak popri uzivani, nepostrehla som zmeny. Akurat ze som pila aj alchemilkovy caj popri nom,aleto ma bolievala hlava, vkuse 10 dni, tak som caj prestala pit a hlava prestala boliet.

jajanr
11. okt 2016

@leticia22 este mate ten gynex??

andy57
11. okt 2016

@krenzelak mas este clostyl? dakujem.

libawet
11. okt 2016

@beruska87 Gynex je naozaj dobrý a hlavne aj skutočne pomáha. Ja z radu energy užívam aj Probiosan ( na črevá ), Imunosan a Drags Imun - prevencie pred chorobami, zvýšenie imunity.

krenzelak
11. okt 2016

@andy57 ano je tam 5tabletiek ak chces napis do ip adresu ked budem mat cestu na postu poslem

vladka261
1. nov 2016

Baby,ja tiez pridam skusenost, dva mesiace sme sa pokusali o babo a na treti som zacala uzivat gynex a sup...som v 7 tt.

janie7
21. nov 2016

@vladka261 Ahoj, srdecne blahozelam, to si megarychla 😉 A prosim ta, ake si mala davkovanie Gynexu?

vladka261
21. nov 2016

@janie7 dakujem, velmi sa tesime. Tak ako tam bolo napisane, tusim 5-7kvapiek 3x denne

vladka261
21. nov 2016
andy57
21. nov 2016

@vladka261 ja som tiez zacala uzivat pred tyzdnom davam si 7kvapiek 3x denne som zvedava ci mi to upravi cyklus a pomoze trosku. Ty si mavala predtym problemy ci preco si ho zacala uzivat?

vladka261
21. nov 2016

@andy57 Nie ziadne problemy, len som chcela rychlo otehotniet, tak som skusila. Samozrejme, ruky do ohna za to, ze som otehotnela vdaka gynexu ,nedam. Len ako som pisala,2mesiace nic a ked som zacala, sup a je to tu.

nikusik0107
23. nov 2016

Ahojte mam taku nezvycajnu otazku na vas....snazime sa o babo uz vyse roka kupila som so gynex tak uvidim co a ako....ale moja otazka niekde som citala ze predohra moze zabranit otehotneniu...ze sliny zabijaju spermie ...je to pravda ? Ci dakujem

nikusik0107
26. nov 2016

Ahojte baby chcem sa opytat ako je to s gynexom a alkoholom?a este ci ste mali vedlajsi ucinok bolest hlavy ?,dakukem

nikusik0107
26. nov 2016

Ahojte ako je to s gynexom a alkoholom ? A este mali ste vedlajai ucinok bolest hlavy ?

nikusik0107
27. nov 2016

Ahojte zacala sok brat gynex a neskutocne ma bali hlava myslite ze je to tym ? Ci a este sa chxcem opytat ako je to s alkoholom moze sa na gynex ci nie ?

andy57
27. nov 2016

ahoj ja som zacala brat gynex a nemám žiadne vedlajšie účinky, pila som na ne vino - podla mna sa nemusis obavat, gynex je na prirodnej baze.

mimik07
28. nov 2016

Mna bolela hlava z Gynexu vtedy,ked som si davala aj caj z alchemilky. Potom som caj prestala a ostala som len na gynexe a hlava nebolela. Inak ma bolela 2 ttzdne v kuse

nikusik0107
1. dec 2016

Dakujem ...bala som sa ze co to je...ale po tyzdni to nastastie preslo znizila som davky a hlava uz nastastie neboli...bola som uz na tom tak ze to prestanem brat leboma bolela velmi ale ze fakt velmi...a pomohol vam baby k babatku ? 😁

elly23
4. dec 2016

Ahojte zacala som brat gynex, 3 týždne som brala, tyzden pauza a kramy nikde. V utorok by som mala zacat znova brat 3 týždne. Mam cakat kym mi pridu kramy ci mam pokračovať dalej?

lilith86
12. dec 2016

@elly23 zdravim.Tak sme začali skoro narovnako. V sobotu som mala dostat a nič.Vždy mam aj od polky cyklu hrozne bolesti prs a teraz nič az pred par dnami trochu citlive.Minimalne 5 dni pred menzesom špinim a opät nič.Menzes mávam v podstate vždy na čas,alebo dojde o den dva skorej ale nikdy mi takto nemeška.Včera som začala jemne špinit,ale uplne malo,na menzes sa stale necitim a v stredu mam zas začat uživat gynex.Myslim si ze to je tym ze si telo zvyka.Určite začnem brat tu stredu nech sa zachova pravidelnost. 🙂

libawet
12. dec 2016

...gynex zo začiatku sa môže zle znášať, pretože lieči, čo je zlé v tele, nemal by sa však prestať užívať, treba vydržať.

elly23
16. dec 2016

Ahojte ja tu tiež napisem svoju skúsenosť. Ja som brala gynex 2 mesiace na úpravu cyklu a na otehotnenie popritom som pila aj alchemilkovy caj a mne absolútne nepomohol, ziadne zlepsenie, kramy mi vôbec neprisli v pauze a mam teraz brutálne bolestive kramy ☹ az tak ze az hnackujem a je mi na zvracanie

miriamn76
16. dec 2016

Tak moja skusenost s gynexom mne rozhodil cely cyklus miesto 24-25 dnoveho som.mala az 36 dnovy ani som si ho viac nedavala

monika225
16. dec 2016

ja mam tiez len dobre skusenosti sice som zatial neotehotnela ,ale upravil mi menzes ,mavam sice pravidelne ale sprevadzali ho riadne bolesti a nedaj boze spustit mrcha ,gynex mi v tomto velmi pomohol

elly23
16. dec 2016

@lilith86 ahoj, no mne prisli kramy az teraz...a ja si uz dalsie balenie nekupim, ja som ho brala kedysi a tiez mi vtedy nepomohol tak som chcela skusit znova a moja gynekologicka vtedy hovorila, ze mne ani nepomoze a vtedy som brala aj duphaston...inak uz ti dosli kramy? To spinenie moze znamenat kludne ze si tehotna 🙂