Gynex a vaše skúsenosti
ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
Ahojte,
Gynex máme v akcii do konca septembra. 2 Gynexy len 26,60 EUR.
Viac info tu:
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
Ahoj baby! Po ročnom trápení (zamlčaný potrat, stanovenie diagnozy endometrioza, objavenie cysty + nasledna operacia ) som aj ja siahla po Gynexe. Nikdy som žiadne problémy nemala a teraz sa na mňa všetko rúti ako lavína. Minulý mesiac mi MS meskala 5 dni (co sa nestalo uz par rokov), mala som hrozne zavraty aj bolesti v maternici či na vaječníkoch, keď mám pravdu povedať už ani sama neviem tak som si zadovážila kvapky. Nechcem to zakríknuť, ale už po týždennom užívani som veeeeľmi spokojna, konečne je pokoj, nic ma neboli, nepicha a po psychickej stranke mi prospievaju. Chcem sa spýtať či ich niektora z vas uzivala a uz bola tehotna len o tom nevedela?? Vsade píšu že aj ked este nie ste tehotna mate zit tak akoby ste boli a kedze si zopar veci zpred roka vyčitam, chcem sa vyhnut dalsim chybam.
Baby mám dva balenia nového Gynexu ak by ste chceli. Za 15,-Eur jede plus poštovné. V prípade Bratislavy osobný odber.
@beruska87 ahoj. Ja som brala gynex teraz prvy krat, 3 tyzdne. Aj manzel. Brali sme 2x denne 7 kvapiek na odporucanie gynekologa na stranke energy.cz. Teraz mame pauzu a stvrtok by som mala dostat menzes,co dufame ze nepride. Po uzivani gynexu sa nan vobec necitim tento mesiac. Inokedy sa mi naliali a boleli prsia, teraz vobec nic. Dufam ze sa nam zadarilo. Inak ja nemozem povedat ze by som sa citila po nom inak popri uzivani, nepostrehla som zmeny. Akurat ze som pila aj alchemilkovy caj popri nom,aleto ma bolievala hlava, vkuse 10 dni, tak som caj prestala pit a hlava prestala boliet.
Baby,ja tiez pridam skusenost, dva mesiace sme sa pokusali o babo a na treti som zacala uzivat gynex a sup...som v 7 tt.
Ahojte mam taku nezvycajnu otazku na vas....snazime sa o babo uz vyse roka kupila som so gynex tak uvidim co a ako....ale moja otazka niekde som citala ze predohra moze zabranit otehotneniu...ze sliny zabijaju spermie ...je to pravda ? Ci dakujem
Ahojte baby chcem sa opytat ako je to s gynexom a alkoholom?a este ci ste mali vedlajsi ucinok bolest hlavy ?,dakukem
Ahojte ako je to s gynexom a alkoholom ? A este mali ste vedlajai ucinok bolest hlavy ?
Ahojte zacala sok brat gynex a neskutocne ma bali hlava myslite ze je to tym ? Ci a este sa chxcem opytat ako je to s alkoholom moze sa na gynex ci nie ?
ahoj ja som zacala brat gynex a nemám žiadne vedlajšie účinky, pila som na ne vino - podla mna sa nemusis obavat, gynex je na prirodnej baze.
Mna bolela hlava z Gynexu vtedy,ked som si davala aj caj z alchemilky. Potom som caj prestala a ostala som len na gynexe a hlava nebolela. Inak ma bolela 2 ttzdne v kuse
Dakujem ...bala som sa ze co to je...ale po tyzdni to nastastie preslo znizila som davky a hlava uz nastastie neboli...bola som uz na tom tak ze to prestanem brat leboma bolela velmi ale ze fakt velmi...a pomohol vam baby k babatku ? 😁
Ahojte zacala som brat gynex, 3 týždne som brala, tyzden pauza a kramy nikde. V utorok by som mala zacat znova brat 3 týždne. Mam cakat kym mi pridu kramy ci mam pokračovať dalej?
@elly23 zdravim.Tak sme začali skoro narovnako. V sobotu som mala dostat a nič.Vždy mam aj od polky cyklu hrozne bolesti prs a teraz nič az pred par dnami trochu citlive.Minimalne 5 dni pred menzesom špinim a opät nič.Menzes mávam v podstate vždy na čas,alebo dojde o den dva skorej ale nikdy mi takto nemeška.Včera som začala jemne špinit,ale uplne malo,na menzes sa stale necitim a v stredu mam zas začat uživat gynex.Myslim si ze to je tym ze si telo zvyka.Určite začnem brat tu stredu nech sa zachova pravidelnost. 🙂
...gynex zo začiatku sa môže zle znášať, pretože lieči, čo je zlé v tele, nemal by sa však prestať užívať, treba vydržať.
Ahojte ja tu tiež napisem svoju skúsenosť. Ja som brala gynex 2 mesiace na úpravu cyklu a na otehotnenie popritom som pila aj alchemilkovy caj a mne absolútne nepomohol, ziadne zlepsenie, kramy mi vôbec neprisli v pauze a mam teraz brutálne bolestive kramy ☹ az tak ze az hnackujem a je mi na zvracanie
Tak moja skusenost s gynexom mne rozhodil cely cyklus miesto 24-25 dnoveho som.mala az 36 dnovy ani som si ho viac nedavala
ja mam tiez len dobre skusenosti sice som zatial neotehotnela ,ale upravil mi menzes ,mavam sice pravidelne ale sprevadzali ho riadne bolesti a nedaj boze spustit mrcha ,gynex mi v tomto velmi pomohol
@lilith86 ahoj, no mne prisli kramy az teraz...a ja si uz dalsie balenie nekupim, ja som ho brala kedysi a tiez mi vtedy nepomohol tak som chcela skusit znova a moja gynekologicka vtedy hovorila, ze mne ani nepomoze a vtedy som brala aj duphaston...inak uz ti dosli kramy? To spinenie moze znamenat kludne ze si tehotna 🙂

@jajanr ja mam gynex za 17+pošta ak by si chcela 🙂