icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

monika225
27. apr 2017

@simkamatko ak dobre pozerám tak 280 eur😲

chichinka
27. apr 2017

@simkamatko 280€

chichinka
27. apr 2017

Ono ked to rozratate ze zivotnost toho je minimalne 7 rokov a vyrobene v Nemecku, takze mate to fakt na roky, tak to nevyjde tak hrozne. Len ano, ta prvotna investicia je supa.

chichinka
27. apr 2017

@monika225 @simkamatko babule ale ked na tym tak rozmyslam, ak by ste nad akymkolvek monitorin plodnosti rozmyslali kvoli pomoci pri pocati tak ano, je to vela penazi a urcite mate rovnake sance otehotniet aj bez nich. Ak by ste to chceli vsak ako alternativu k napr hormonalnej antikoncepcii, tak vas to vyjde cenovo ovela lepsie (nehovotiqc o vedlajsich ucinkoch HAK) a v tomto smere v tom vidim prinos - ako napr pre mna hormonalna anitkoncepcia neprichadza do uvahy.

simkamatko
27. apr 2017

@nutrimas macu uzivame obaja a tu pupalku zajtra kupim poradila mi jedna pani

simkamatko
27. apr 2017

@chichinka skoro mi zabehlo 😮😮😮

simkamatko
27. apr 2017

@chichinka mne HAK nerobi dobre napina ma neskutočne na endokrinologii mi dala siofor 500 2x denne a tie mi robili dobre

chichinka
27. apr 2017

@simkamatko tak ono to nie je len bazalny teplomer ale ma to v sebe maly pocitac, takze prv som aj ja bola v soku z ceny ale teraz ako ho pouzivam mi pride primerana, resp som spokojna a nelutujem. Moj muz tiez prv predychaval ale ked sme si to cele "rozpitvali" tak sme uznali ze stoji to zato. A ten naturcomp stoji 553€ na stranke prezdravie.sk, takze po nom mi to prisla v pohode cena 😁
Fu tak to mas hustu reakciu na HAK 😕 Ten siofor je tiez HAK ci?
A tu pupalku a macu Ti naco odporucili? Tusim idem citat spatne nech sa nepytam blbiny 😁

simkamatko
27. apr 2017

@chichinka kludne sa pytaj ja sa tirz stale pytam hocikoho😁siofor na nepriechodnost vajcovodov a aj trošku som mala zvyseny cukor lekarka vravela ze mi to pomoze aj vahu upravuje macu mi odporičili na plodnosť pijeme obaja a tu pupalku tiez no zatial ju neuživam pred par dnami mi baby poradili ze mam uzivat aj tu tak skusim 🙂

mlenna15
27. apr 2017

@simkamatko ahoj prosím ťa čo je to ten siofor ?

chichinka
27. apr 2017

@simkamatko ja si vzdy ked zbieram
odvahu na daku otazku hovorim to klasicke - neexistuje blba otazka, len blba odpoved 😂 Takze dakujem za info, som o kus mudrejsia 🙂A veeelmi drzim palceky 😍😍😍

simkamatko
28. apr 2017

@chichinka ja tiez sa radsej opytam jak by som mala byt ticho za pytanie nebiju😁

simkamatko
28. apr 2017

@mlenna15 to mi predpisal endokrilog chudnes s neho upravuje cyklus a znizuje cukor kedze mam nepriechodne vajcovody a nemam ovulku pomahal mi velmi

simkamatko
28. apr 2017

@mlenna15 nerobila mi dobre HAK ta mi dala siofor

chichinka
28. apr 2017

@simkamatko 😄👍👍👍

simkamatko
2. máj 2017

Cawte baby uzivam uz 2 flaštičku gynexu 3x po 7kvapiek ale rano mam nevolnosti potom prejdu a poobede zas ..je to normalne?moze byt to s gynexu?nic ine neuzivam

believ
3. máj 2017

@simkamatko a uzivas gynex pred alebo po jedle? Ja som prve balenie.uzivala po a bolo mi fakt zle...mozno aj tym ze to bola prva kura a telo si zvykalo..... po prvom tyzdni som si dala jeden den pauzu a potom to nejak prestalo a teraz beriem 3 kuru a uz v pohode. Mne osobne sa trosku zmenili chute odkedy ho beriem.... nechapem cim.to moze byt....neznesiem kupovane sladkosti...je mi z.nich tazko alebo utekam hned.na.zachod.....a to som.na sladke ..ale ked nieco chcem musim si urobit sama -upiect....daj telu cas kym si na gynex zvykne

simkamatko
3. máj 2017

@believ pred jedlom beriem odporučili mi tak brat aby som nepribrala no po pravde 2 flaštička a ja 2kg pribrala poteši...hlavne ze mi treba chudnut 😣😣😣😭😭😭😭

kim12345
3. máj 2017

@believ prosim ta asi ako dlho ti vydrzi za flasticka 30ml,ked beries 3x denne po 7 kvapiek?

simkamatko
3. máj 2017

@kim12345 tak cca mesiac

chichinka
3. máj 2017

@simkamatko Simi z gynexu si pribrala??? 😮😮😮koky tak to teda teraz neviem ci si ho nasadim 😅😮🙈😁

simkamatko
3. máj 2017

@chichinka nato ze obmedzujem urcite veci hlavne pecivo 2kg pribratich co ti poviem ale zle mi na zaludku od neho na vracanie ma taha aj hlava ma boli co hlava ma nikdy nebolela

simkamatko
3. máj 2017

@chichinka v lekarni ked som to kupovala ta mi odporucila pred jedlom ale zle mi je od vcera som to uzivala po jedne troska lepsie mi na zaludku inac mi vravela aj to ze s gynexom sq chudne ale aj pribera

chichinka
3. máj 2017

@simkamatko no fu, dakujem priberanie neprosim 😵 Inak zas ja s tym Femigardom co som tu spominala - krasne mi upravil cyklus ale zas som mala pocit slabeho pobolievania v podbrusku.

simkamatko
3. máj 2017

@chichinka femogardom je lepsi ?ja chcem dosiahnut ovulku zatial nic ma neboli ani priznak ziaden nemam

simkamatko
3. máj 2017

@chichinka mne treba chudnut a ne priberat 😢😢

believ
4. máj 2017

haahah ja ani neviem ci som pribrala lebo mam pocit ze posledneho pol roka priberam furt .... to som ani netusila ze po gynexe sa vraj pribera :D

chichinka
4. máj 2017

@simkamatko Simi fakt si netrufam povedat ktory je lepsi, ci Femigard ci Gynex. Oba su vyborne a overene produkty, asi je to individualne komu lepsie co zaslape. Fakt tazko po edat, ani subjektivny pocit nemam ze ktory je lepsi. Ale pri femigarde som videla efekt, Gynex som brala pred rokmi a vtedy som si este bazalku nemerala tak neviem posudit. A ano, chapem ta, ani ja nechcem priberat 🙈Ani za nic 😅🙈

elly23
4. máj 2017

Z gynexu sa pribera? Neverím velmi tomu. Istý čas som ho tiež brala a nič. Ani pred rokmi ani teraz.

simkamatko
4. máj 2017

@chichinka mam este 1 flasticku gynesu doberiem a vyskusam femigard