icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

veriine
30. máj 2017

Ahojte zienky. Mam jeden nový Gynex, ale uz ho nepotrebujem. Mam iba jeden, tak ak by niekto chcel 🙂

michaela_lm
7. jún 2017

@veriine ahoj mas ho este kolko by bola cena

simkamatko
8. jún 2017

@veriine ahoj mas ho este?

labudka
18. jún 2017

@chichinka, ahoj ten Daysy viem sparovat iba s ifonom, alebo aj obyč.telefonoms androidom?

chichinka
18. jún 2017

@labudka ahoj, ano, aj s androidom to ide. Hlavne je, aby to bol smartphone a nie taky ten klasicky telefon do ktoreho nejdu appky. 🙂

gabika1998
7. júl 2017

@jarkaleskova dobrý máte ešte na predaj

belina12
18. júl 2017

Ahojte baby, mam na predaj novy neotvoreny Gynex (spotreba do jun 2019) pridam k tomu aj 4 ovulacne testy zn. Benu, cena 15E+posta, ale uprednostnila by som osobny odber Ba Dubravka.

gabika1998
19. júl 2017

@jarkaleskova dobry mate este na predaj

mummy01
21. júl 2017

Baby mate niekto skusenosti s tym ze ste mali pri uzivani Gynexu vytok z prs?

trinity246
21. júl 2017

Dobrý večer chcela by som sa spýtať ohľadom prefukov vajcovodov.....idem tam o tyzden myslela som si ze je to jednodňova záležitosť ale primár mi povedalze mysim ratat cca 3-4 dni ak nenastanu komplikácie.....prečo???? A co si mam presne zobrat do nemocnice ??? Ďakujem za akúkoľvek radu 😊

katkalubkova
21. júl 2017

@mummy01 nie!

marikost
22. júl 2017

@trinity246 pisala dom spravu

sulamit11
Autor odpoveď zmazal
janie7
28. nov 2017

Ahojte zienky, tie ktore ste uzivali Gynex a podarilo sa Vam otehotniet ako ste ho davkovali?
Vdaka.

zuzka6432
17. dec 2017

Ahojte baby. Tak sa aj ja pridávam , užívam gynex týždeň a tak veľmi dúfam že sa zadarí... Držím všetky palce 🙏🤰

zuzka6432
20. dec 2017

Ahojte , ja užívam gynex ôsmy deň a vkladám do neho nadeje. Pred rokom som mala mmt a odvtedy sa nám nedarí. Máte niektorá aj takúto skúsenosť?

libawet
20. dec 2017

ak má niekto vážny problém a užíva pravidelne gynex ( 3 x denne po 7 kvapiek ), tak jasné že gynex reaguje tak, že všetko zlé z tela sa snaží dostať preč - preto je možno aj výtok, ale vás preháňa alebo je aj zle, no treba vydržať a ak toto pominie, gynex telo očistí od jedov, všetko sa upraví a je to potom v poriadku. Pri gynexe sa práveže chudne, lebo potlačuje chuť na sladké. Mne zastavil rast myómu, odstránil otrasnú bolesť pri menzese a celkovo mi upravil psychiku. Veľmi dobrý je aj pri menopauze - skúsenosť kamarátky.

alianka33
20. dec 2017

Minulý mesiac som brala prvý krát gynex. Hned som skusila 3×7 kvapiek, od začiatku cyklu. Podotykam nemám žiadny problém o ktorom by som vedela. Mala som bolesti v bruchu a keď som bola na prehliadke u dr. našiel mi tam niekoľko cyst. Predtým tam neboli a ako prišla ms hned odišli. Máte niekto takúto skúsenosť? Radšej som ho vysadila, lebo som sa zlakla.

lucuska85
22. dec 2017

Baby tie co uzivate gynex, nezablokoval vam ovulaciu? Moze sa hocikedy začať brat ci radsej az po ovulacii? Dakujem za rady

monika225
22. dec 2017

@lucuska85 ja som začala brať 5 DC

denyssa
22. dec 2017

Dievčatá, ja mám s gynexom len dobré skúsenosti. Pred niekoľkými rokmi sa mi nedarilo otehotnieť, stále sa mi tvorili cysty, tak mi doktor poradil brat gynex 3*7 kvapiek. Po troch mesiacoch som ostala tehotná.
Pred cca polrokom sa mi zas vytvorili cysty na obidvoch vaječníkoch. Svojvoľne nemizli, nemenili sa, cyklus som mala strašne dlhý a nepravidelný. už mi hrozilo laparoskopické vyberanie cyst. Začala som brať gynex, po dvoch mesiacoch užívania 3*7 kvapiek mám cyklus na deň presne a po sviatkoch sa chystám na kontrolu ku gynekologovi, tak dufam, že cysty sa minimálne zmenšujú, ak dovtedy aj úplne nezmiznú.

lucuska85
22. dec 2017

@monika225 a mala si ovu normalne? Dakujem

monika225
22. dec 2017

@lucuska85 áno mala

jaja63
22. dec 2017

Ahojte,tento mesiac som zacala brat Gynex od 17DC,hned ako mi prisiel..beriem cca 7kvapiek ale vacsinou len 2krat denne zamiesane s vodou. A moja skusenost je,ze od 19DC ma strasne bolia prsia,nic ine ma neboli,ani podbrusko..chcem sa spytat,ze ake PMS mavate tie co kvapky tiez beriete? Dnes mam 25DC a prsia bolia uz 6den a MS sa stale neblizi,lebo normalne byva okolo 30teho dna..ale musim povedat,ze verim Gynexu,dobre sa s nim citim,co nemozem povedat o Inofolicu,ktory som brala v septembri.

miriama11
22. dec 2017

@alianka33 ahoj ja som ho brala cca pred 5rokmi.brala som ho koli castym zapalom , na to mi nezabral vobec akurat som prestala mat menstruaciu a cisty som mala tiez ale teraz nepamatam ci to bolo presne v tom case.vysadila som ho a dostala som duphaston.a dalsie balenie gynexu som uz nebrala.tolko moja skusenost

alianka33
22. dec 2017

@miriama11 vďaka ☺☺ asi proste nie je pre všetkých

miriama11
23. dec 2017

@alianka33 asi.😉

zuzka6432
29. dec 2017

Zdravim vás ženy 🙂. Chcela by som vás poprosiť o radu. Momentálne si z netu objednávam dosť veci , ovulacne testy a tak , pretože sa to naozaj viac oplatí a keďže ja som v takom štádiu že mne tá ovu skáče ako sa jej zachce tak sa musím stále testovať. No a keď už si to objednávam z netu, chcela by som si aj gynex (druhú fľašku) ale z tej prvej ešte asi štvrtku mam. Dokedy to treba spotrebovať neviete? Ja som to na obale nenašla (možno len nevidím 😂) ale prosím vás o radu/názor. Ďakujem. Pekný deň všetkým 🙂 a veľa šťastia pri snazilkovani 🙏

sevcikovaanna
31. dec 2017

Pomohol niekomu k vytuzenemu babu?

monika225
31. dec 2017

@sevcikovaanna ja som ho brala roky ,mne nepomohol mne až v centre zistili príčinu ....,ale na úpravu mrchy mu pomohol ,prísla mu síce presne ale vďaka gynexu som mala len 3-4 dni úplne bez bolesti