Gynex a vaše skúsenosti
ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
Da sa kupit aj v lekarni?
Mozem predat 1 NOVE BALENIE za vyhodnejsiu cenu...nakolko som uz otehotnela,nebudem ho uz potrebovat...
Momentalne som v obdobi ovulacie. Mozem uzivat gynex aj ked uz teoreticky mozem byt tehotna len o tom neviem pretoze ako som citala, tehotensky test mi moze vyjst pozitivny najskor po tyzdni? Nemoze mi to v tych prvych dnoch uskodit?
☹ ahojcek,dakujem vam za rady a odpovede..drzte sa😉
pekny dnik vsetkym..neviete ci sa da kupit GYNEX v ga bylinkova predajna neviem ako sa vola,ale nachadza sa v budove UNIVERZAL😉😀
Prosim vas kde ho kupim?v lekarni o tom ani niektory nepoculi.
chcem sa opytat, ci je mozne brat gynex v zaciatku tehotenstva, myslim to tak, ze ho zacnem brat a napr. nebudem este vediet, ze som tehotna, ci to neuskodi plodu? 🙂 Ja mam totiz tiez s gynexom dobre skusenosti co sa tyka cysty na vajecniku 🙂
Ahojte...ja som spokojná..aj mi upravili jeden mesiac a druhý mi už neprišli...a 2paličky... 🙂 a to predtým sa 8mesiacov nedarilo....
Ahoj...ja som si ho objednala a čakám až dojde a skúsim...a tíško budem dúfať že pomôže k // 🙂
ahoj, chcem sa opytat, kamoska si objednala gynex, pretoze o tom pocula, ze pomaha k otehotneniu, takze ak ich zacne brat, a otehotnie, ale este o tom nebude vediet, neuskodia kvapky plodu? 🙂 dakujem
Ahoj, ja som otehotnela ked som ho brala. Mala ma 5 rokov a je OK 😀 Ale ked zistis ze si tehotna uz ho neber. Ak mas nejake otazky najlepsie je napisat priamo do poradne s gynekologom na energy.sk tam je super lekar co sa tymto uz roky zaobera. Drzim palce.
@sonda2 bez problémov môžete brať. Gynex nie je vhodný pre tehotné pre to, lebo chýba štúdia o tom, že vhodný je. Nikto nedokázal že nevhodný nie je. Z tohto dôvodu sa odporúča prestať brať po otehnotnení ,ale keď som o tom diskutovala s poradcami Energy, majú prípady, kedy Gynex užívali aj tehotné bez problémov. Napríklad počas dojčenia sa Gynex môže užívať na podporu tvorby mlieka a na letáku sa opäť dočítate že je oficiálne nevhodný pre kojace mamičky. Keď otehotniete, môžete prestať užívať a odložte si ho na časy kojenia (v chladničke vydrží aj rok, len nesmiete kontaminovať kvapkátko.)
Ahojte, keď tu rozoberáte Gynex, má niekto skúsenosti aj s ženskou zmesou serafín? Ja som mala už 2x mimo. Ďakujem
Ahojte gynex kvapky mam už aj ja doma 🙂 len sa chcem opýtať pomôže mi to aj ked nemám pravidelnú menštruáciu? .. pretože sme pred koncom roka a ja som mala menštruáciu len 2 krat ! .. a momentálne už asi také 2 týždne ma trápia bolesti v podbrušku ako keby som to mala dostať a nič neviete čo to môže znamenať ?
ahojte,chcem sa opytat ci ma niekto skúsenosti s gynexom a inseminaciou?bola som uz na jednom odbere vajíčok ale nepodarilo sa odobrat.znama mi poradila gynex.uz to beriem vyše mesiaca.tak ci to nekomu vyslo na prvy krat.
ahojte,uz som pisala ci mate skusenosti s gynexom a inseminaciou.GYNEX je podla mna uplna blbost!!!uz beriem 3 flasticku a stale nic!aj som ho brala po inseminacii a neuverite ze to nezabralo...podla mna tu pisu zeny ktore kobec nemaju ziadne problemy...takze to vober nefunguje len zbytocne miniete peniazky.tak isto to berie aj moja teta a tiez jej to nepomaha.takze si ho nekupujete!!!! 😢
@appolo
Prečo hneď všetky odrádzaš, keď to nevyšlo tebe? Mne Gynex zabral hneď prvý cyklus a to sme sa predtým snažili dva roky, riešili sme to v CAR a absolvovala som 2 inseminácie. Neznamená to, že keď to nepomohlo tebe, nepomôže ani iným. A čo sa týka peňazí- určite je lepšie najskôr vyskúšať Gynex za 20 Eur, ktorý vydrží na min. dva mesiace, ako sa hneď napchávať hormónmi a platiť omnoho väčšie sumy v CAR!!!
no priatel je na tom dobre.ja mas sice endometriozu ale stale to nieje take strasne ze by sa to nedalo vyrisit.nechcem byt ironicka ale ked je Gynex tak super ako to tu kazdy opisuje.tak isto aj ty ze sa vam nedarilo 2roky.tak by mal vyliecit vsetko. 😕
ahojte chcela by som sa spýtať, s manželom sa snažíme už dlhšiu dobu o bábo, len mi povedal gynekológ, že mám anovulačné cykly a polycystické vaječníky. Doktor mi odporúčil ísť po ďalšom menzese na laparoskopiu, ale dosť som čítala o Gynexe a neviem či ešte mesiac nepočkať, skúsiť a až potom ísť na laparo alebo čo by ste mi odporúčili? kombináciu laparo aj gynex? Pre bábo urobím všetko, ale radšej by som brala prirodzenú cestu 🙂 to asi každá .... ďakujem za reakcie 🙂 papa
Ahojte 🙂 Baby čo tu píšete, že vám pomohol gynex, koľko ste nemohli otehotnieť?? My sa pokúšame už asi tak rok a stále bez úspechov. Aj som si ho objednala, tak dúfam že by toto mohlo konečne pomôcť...
Ahojte 🙂 Baby čo tu píšete, že vám pomohol gynex, koľko ste nemohli otehotnieť?? My sa pokúšame už asi tak rok a stále bez úspechov. Aj som si ho objednala, tak dúfam že by toto mohlo konečne pomôcť...
@tatianat86 Ahoj, podla mna vyskusaj- 2-3 mesiace gynex a laparo ries potom. Mna tiez dr. posielal na laparo- aby sa zistilo ci nemam zrasty, ale nechce sa mi do toho, skusime najskor gynex a uvidime. ako dlho sa snazite? My dva roky. 😒
😉
@tatianat86 ahoj, ja by som ti odporucila tu laparku. Snazime sa vyse roka, ovulaciu som mala vzdy presne, aj cykly, ale vzdy len z laveho vajecniku. Pred 2 tyzdnami som bola na laparke, zistili mi nepriechodny lavy vajcovod, cize zbytocne sme sa rok snazili a mierne PCO. teraz som zacala pit gynex a na buduci mesiac sa budeme moct zacat snazit( dve mrchy musime mat pauzu po laparke), tak som zvedava ako to dopadne.. Ale laparku neodkladaj, ja som za ten rok pila vsetko mozne od alchemilky, cez vitex kvapky, inofolic, femibion, kyselinu listovu.... Zbytocne, ked je to raz nepriechodne....

Ahojte, máte niekto skúsenosti s braním gynexu po kyrete? Môžem ho začať brať hneď alebo mám počkať na MS? Ja som ho brala pri prvom tehu a po prvom mesiaci som hneď otehotnela, tak to chcem skúsiť aj teraz. Síce som otehotnela hneď ale potratila som, tak sa chcem dať znova na gynex a skúsiť to s ním. ďakujem.