icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

littledesire
4. jan 2015

@butterfly333 nooo super potom...ani ovu testy nebudes potrebovat s gynexom;)

126
5. jan 2015

Ahoj. Nemá niektorá napredaj ten gynex?

ivuss01
11. jan 2015
kristina_st
12. jan 2015

Ahojte dievčatá, chcem pridat este moj pozitivny nazor na gynex. o babätko sme sa snazili cca rok, stresovat som este nestresovala, mala som totiz pocas toho obdobia problemy s mykozami, ktore sa mi stale vracali. na tie mi pomohla zmena stravy a odkyslenie organizmu. chcela som nieco na prirodnej baze, co mi posilni pohlavne organy a podpori ovulaciu...nejako som sa dostala k gynexu tak som ho objednala, hned som si ho nasadila, brala som niekedy 2 krat denne a niekedy 3 krat denne - ako ma napadlo pocas dna. no a dalsia menštruacia mi uz neprisla, lebo som si nasla krásne 2 čiarky. takze ja odporucam vsetkymi desiatimi...Inak ak ma niektora zaujem tak posuniem to balenie ktore mi zostalo - je skoro cele...

snehulienka99
20. jan 2015

@kristina_st ahoj, ako si si prosím odkyslila organizmus? čím?

domka104
22. jan 2015

@kristina_st @butterfly ahojte, chcem sa spytat, ci nahodou neviete, ci ma gynex aj vedlajsie ucinky. Beriem ho 2 tyzdne prvykrat. Dnes som 22DC a od vcera ma bolia prsia a tiez bradavky na dotyk. Doteraz som nemala take tazkosti ani pred a ani pocas ms. Cyklus mavam 34 dnovy. Tiez citim slabu bolest v podbrusku. Nechcem si zbytocne nahovarat, ze som " v tom". Preto si radsej zistujem, ci to nahodou nie su len vedlajsie ucinky. Dakujem baby 🙂

viki186
22. jan 2015

@kristina_st ahoj pokial mas este gynex, tak ja si ho od teba kupim daj mi prosim vediet,

kristina_st
22. jan 2015

@domka104 ja som ho brala len počas 1 cyklu a vedlajšie účinky som nespozorovala, len ma tiež začali skôr pobolievať prsia a podbruško, okolo 30 DC som myslela že už už asi dostanem, stale som chodila na WC s vložkou a stále nič neprichádzalo 🙂 až sa ukázalo prečo...ja som tiez mavala 33 DC...takže moze byt že si tehotna...počkaj a urob si potom testik, drzim palceky.

kristina_st
22. jan 2015

@viki186 je mi ľúto, už sú predane...

viki186
22. jan 2015

@kristina_st nevadi dakujem

domka104
22. jan 2015

@kristina_st dakujem pekne za odpoved. Noo bodaj by si mala pravdu. 🙂

atka1989
25. jan 2015

Prvý cyklus užívania ale nepociťujem žiadne zmení ?

dzanem
28. jan 2015

ahojte ja som uzivala Femigard,podarilo sa ale potratila som, v com je lepsi Gynex?

snehulienka99
5. feb 2015

Baby čo ste brali Gynex kvapky, mali ste nejakú reverznú reakciu v podobe strašnej únavy?

zuzankaa0102
11. feb 2015

Ahojte dievcata. Mozem uzivat kvapky gynex sucasne s inofolicom (2x denne) ?? Dakujem za vas nazor

patusa01
12. feb 2015

Ahojte, mne gynex nesadol, mám dlhodobé problémy so žalúdkom :( rada posuniem ďalej. Užívala som ho 2 týždne, načatý je asi 1,5 mesiaca.

enia74
17. feb 2015

snehulienka99- zacala som ho brat a tiez pocitujem unavu, .. ale chcem vydrzat a skusit ci zaberie na teho.. 🙂

tinka3636
17. feb 2015

Tak ja mam tie najlepšie, po polke flasticky pozitívny test ;)

enia74
17. feb 2015

tinka a kolko mas rokov? a to za aku dlhu dobu ? 2 mes?

luci0106
17. feb 2015

@snehulienka99
@enia74
ahojte.. nemam cas to citat cele, ale pozeram babay, ze pisete o unave.. je to z gynexu??
mam ho doma dlhsie, no pravidelne beriem asi snad druhy tyzdne a mam pocit neuveritelnej unavy.. :( je to z toho?? mam chut ist spat o osmej vecer a to som zvykla o polnoci... ani mi nenapadlo, ze to moze byt z Gynexu..

ivanya
17. feb 2015

Ja som ho brala od maja do septembra 2014 a v januari boli // na teste. Este doplnim, ze sa mi 4 roky nedarilo otehu, absolvovala som aj umele oplodnenie. Neviem ci mi pomohol gynex alebo celkovo zmena zivotneho stylu - zacala som sa intenzivne hybat, minimalne 3x tyzdenne a dodrziavala som to cely rok 2014.

enia74
17. feb 2015

@luci0106
nemala som velke stastie v laske a az teraz v 40r som nasla toho praveho. Ma 20r dceru a ja ziadne mimi. Uz 3mes mame nechraneny sex a tak sa spolieham uz 7 dni na zazrak z gynexom 🙂 som obcas unavena, ale az teraz ked citam ze nie som jedina, tak asi to bude z toho..

snehulienka99
17. feb 2015

@enia74
@luci0106 baby mne tá únava prešla nejak po týždni a pol. Bolel ma aj žalúdok, cítila som sa strašne!!! potom som to začala brať po jedle a prešlo to, už ani neviem, že to beriem. 🙂

snehulienka99
17. feb 2015

@enia74
@luci0106 koľko kvapiek si dávate denne? ja som začala 3x3, potom som znížila na 2x2 a následne zvýšila. a teraz to je dva a pol týždňa čo to beriem a dávam 3x denne po 4-5kvapiek.

luci0106
18. feb 2015

@enia74 tak drzim palce.. 🙂 nam sa nejako nedari uz viac ako pol roka. o chvilku to bude rok.. tak skusam Gynex..

@snehulienka99 ja beriem len rano 5 kvapiek... vcera som to znizila na 4...

potvorka77
18. feb 2015

Caute mne gynex tiez pomohol uzivala som ho 3 tyzdne a potom ked bola zrovna tyzden prestavka som mala akurat ovulaciu a uz som si ho po tyzdni nenasadila lebo som tusila ze som v tom. Neuveritelne ale ano vedela som to po 4 dnoch. Asi to bolo sposobene aj tym ze som bola tehotna nedavno a poznala som ten pocit. Skončilo to v 6tt a na zaklade tejto epizody som si potom kupovala aj ten gynex. Dnes som 12tt a modlim ze nech vsetko ide ideane dalej.
Damy ta unava... Ja som to nemala.ja som skor mala naval energie z gynexu. Kazda to mame inak ako je aj pisane pri gynexe-kazdy ma ine prejavy. V podstate to je proces liecenia telo same vie co ma robit tak ked vam kaze oddychovat oddychujte 🙂.
A mozno ta unava je prejavom niecoho co si velmi zelate ale este neviete ze ste to dostali. 😉
Zelam vela pozitivnych testov!

enia74
18. feb 2015

baby, tak ja sa oproti vam predavkuvavam tusim 🙂 ja si ho davam v max ako je pisane, teda 3 x 7kvapiek denne. Ale hlavne kvoli tomu veku, na poslednu chvilu skusam vsetko mozne, treti mesiac beriem kys.listovu a aj sarapis - tam je pisane 2x denne, ale davam si len 1x denne. prvy x som si kupila ovu testy, podla kalendara by som mala mat ovulku od 23.-27.2.. Drahemu davam 1 x denne 4kvapky gynexu. No ak sa tento mesiac nic nestane, uz nemam kvoli veku co aj tak riesit a pojdem ku gyn.na preventivku + komplet horm.prof, chcem len vediet ci som ok.. Kto vie ci mam vobec nejake vajicka? Snazim sa mysliet pozitivne, aj ked si skor myslim ze nic z toho nebude, nechavam to na toho hore, na umele nie su peniazky a kym by sa nejake nasetrili ... radsej budeme skusat prirodzene tak ako doteraz a kto vie???? Ked sa zadari - potesim sa a ked nie, beriem to ako osud - asi to tak ma byt...
Babulky, tak vam zelam aby sa vam zadarilo, mate vacsie sance kvoli veku ako ja, tak snad budete mat stastie 🙂

nutrimas
20. feb 2015

Radi by sme Vam dali do pozornosti aj jeden z velmi ucinnych prirodnych prostriedkov , ktr. pomaha v dosiahnuti hormonalnej rovnovahy a pri roznych "zenskych" problemoch ako su cysty, myomy, bolestiva, nepravidelna menstruacia, ovulacia, menopauza, neplodnost, atd. - Pupalkovy olej.
Odporuca sa jeho pravidelne a dlhodobe uzivanie, 1KL rano a vecer.
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Horm. system pozit. ovplyvnuje aj ajurveska kava Satawari: https://www.modrykonik.sk/shops/ine/wdxt/satawa...

starky1971
22. feb 2015

ahojte, chcela by som sa spýtať, či sa može užívať gynex aj ked mam krčové žily...či ma to može nejako ohrozit? 🙂 dakujem 🙂

ivx
27. feb 2015

kto ma na predaj gynex ? Kúúúpim píšte na email ---ivapotocka@gmail.com ĎAKUJEM