Gynex a vaše skúsenosti
ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
Dievcata, ktore beriete gynex, stalo sa vám, že ste po tej tyždnovej pauze zacali spinit, ja spinim uz 3 den, nikdy som to nemavala ani ked som mala ine lieky max. tak spinenie pocas dna a potom dosla ms, kedze mam PCO a uz som sa vybodla na vsetko sledovanie ani neviem ci bola ovu ci nie, som asi tak 150DC. mohlo by to byt aj tehu? Ci je mala sanca?
ja som špinila ale menzes len meškal (deň) podľa mňa to ešte nič znamenať nemusí :/
tak čo došli? Lucka2405? daj vedieť 🙂 ale držím prsty nech je to tak ako čo ty chceš 🙂
Ja pijem tiez ale zatiaľ nic nepociťujem aby sa niečo lepšilo ....
ahojte. ak mate zaujem o gynex kludne mi napiste spravu.
baby, nepribrala ste nahodou niektora z uzivania Gynex-u?
Ahojte baby, predám Gynex, užívala som krátko, keďže som alergička, neuvedomila som si reakciu byliniek. Musela som okamžite vysadiť. Pošlite správu do IP.
ahojte baby, predam gynex, tiez mi jeden ostal. ak mate zaujem ozvite sa do IP.
možno mi niektorá poradí🙂 chcem sa opýtať pred dvoma rokmi som prestala brať antikoncepciu a odvtedy nemám takmer vôbec svoje dni:( za dva roky došli dva krát aj to po silnej hormonálnej liečbe...inekciách a neviem už po čom všetkom....lekár mi zistil že neovulujem....nakoniec mi predpísal znova antikoncepciu lebo mi chýbajú nejaké hormóny a predovšetkým aby som mávala menštruáciu lebo podla mňa nemať ju nie je v poriadku. nedávno som začala brať aj Gynex ale teraz neviem či brať tú antikoncepciu alebo nie....
dakujem za každý názor🙂
ahojte, ja mam diagnostikovane PCO. Antikoncepciu som vysadila cca pred rokom, a za ten cas, som mala menzes dva krat. Na upravu cyklu som preto skusila Gynex. pocas 3 mesiacov uzivania, menzes prisiel dva krat a na treti mesiac som otehotnela. takze mam len pozitivne skusenosti🙂
Ahojte baby, mala som kupene 2 balenia Gynexu, 1 som zjedla a z druheho mam odobrate za jednu kavovu lyzicku. Nakolko som potom otehotnela, rada to nacate balenie posuniem za 5 eur. Je to skoda zahodit. Je sice dobre aj pre zdravie, ale mame 5 mesacneho synceka,tak riskovat druhe babo velmi nechcem 🙂 Ak mate zaujem piste IP 🙂
@jarkaleskova ahojjj mas este tie gynex a tebe pomohly ihned sko si ich zacala uzivat ci ako
Ahojte babeny chcem sa Vás opýtať či niektorá z Vás ma na predaj kvapky Gynex prosim ozvyte sa mi do správy ..veľmi pekne Ďakujem za každú odpoveď 😉

Chcem sa spytat staci ked to bude brat len zena ci aj muz musi?.....a je to nejake hormonalne cize pribera sa stoho alebo nejake ine vedlajsie ucinky....dakujem 🙂