icon

Hanbím sa za svoju vagínu

izzabela
24. sep 2020

amatam uz ako 14 rocna som si stale pozerala vaginu v zrkadle a uz vtedy sa mi nepacila. Pripadala mi ina ako u ostatnych zien. Do dnesneho dna som mala iba jedneho sexualneho partnera s ktorym som 4 roky a nikdy na moju vaginu nepovedal nic, myslim ze je ten typ muza ktoremu nezalezi na takychto veciach. Ale ide o to ze mna to strasne zoziera vovnutri. Uz som prekusla svoju nepeknu tvar, aj male prisia ale cez toto sa neviem preniest. A neviem komu sa mozem zdoverit, kde napisat o svojom probleme pretoze nic takeho som na nete nenasla. Najlepsie je ked sa na svoju vaginu dlhsie nepozriem...ale akonahle to urobim...je mi do placu. citim sa skareda tam dole. iná. Normalne mam strach z toho ze keby som s inym muzom tak by bol zdeseny z mojej vaginy a nepacila by sa mu. Nemam taku tu podlhovastu predkozku na klitorise ako to byva u takzvanych dokonalych vaginach...Mam viac koze na oboch stranach klitorisu ktora sa tiahne k malym pyskom. Vyzera to hnusne. ako zavesy....Dokazem si nimi schovat klitoris...Uz som z toho na prasky. Ak tu je niekto s podobnym problemom a pomoze mi budem vdacna.

Strana
z3
princeznasevera
25. sep 2020

@izzabela ja ti poviem uprimne a sprosto. Ked ta ma chlap vytrtkat je mu jedno aku vaginu mas. Pre neho je podstatne,ze ho moze do teba strcit a poriadne vyj*

november1111
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
25. sep 2020

@princeznasevera
@november1111 Babenky ....naša odborníčka na šušky už zrušila profil.

komir63
25. sep 2020

@izzabela Videl som množstvo vagín, každá je iná a neexistuje "dokonalá vagína".

nataly420
9. okt 2020

Anoooooo chlapi riešia vaginy kriste kto hovorí že nie tak ich nepozná ... pracujem v mužskom kolektíve a ani existuju škaredé vaginy. Viac krát padla táto téma a bol to čistý výsmech ženám ako si ty. Dokonca jeden chlap hovoril že sa kvôli tomu rozišiel s frajerkou lebo to bolo podľa jeho slov NECHUTNE.😅 Nechutne ako tu sa hneď všetci začali urážať choďte si dať lexaurin na ukľudnenie “slečny správne”

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
foterlotor
5. dec 2020

@izzabela ukaz foto, poviem ti ci je hnusna. Podla mna mas problem len ty v hlave a tvoj typek je hnup, ze ta nepodpori.

princeznasevera
5. dec 2020

@mandarinka555 skoda bola to velmi zaujimava diskusia

mandarinka555
24. dec 2021

@nataly420 Čo to táraš.....diera ako diera....chlapovi je to u riti, hlavne že vtáka omočí 😝

miskomuska
16. jún 2024

@izzabela Vidím že ženy niektoré ženy majú úplne skreslenú predstavu ako vnímajú muži ženskú Vagínu.Určite nám nieje jedno ako vagína vyzerá,ale opak je pravdou ak si nejko to myslí že veľké pisky alebo ťavia pätka je niečo škaredé,je na velkom omyle. Takto obdarené ženy sú veľmi atraktívne a príťažlivé , väčšina chlapov preferuje tiež zarastené vagíny, zdôrazňuje to ženskosť a zintenzívňuje zážitok.Takže nemáš absolútne dôvod na smútok .

tomaskovamaminka
16. jún 2024

@miskomuska milé, že ju tak utesujes, ale ona tu na koniku uz nie je, no možno to pomôže nejakej inej🙂

Strana
z3