icon

Hemoroidy v 21. rokoch

biba95
7. feb 2017

Ahojte, viem, že je tu veľa príspevkov na túto tému, no mám otázku. Mám 21 rokov, nikdy som nerodila a mám vonkajší hemoroid. Pravdepodobne z výšky, keďže na intráku sa nemôžem dobre vykakať (psychika). Chcela by som vedieť, či mi niekedy zmizne ☹ ..kúpila som si Detralex, gél z Dubovej kôry, čapíky Faktu a ešte jednu mastičku. Strašne sa bojím, že mi už ostane ☹ ..v takom prípade si neviem predstaviť ani sex s partnerom 😢 ..Ako na to reagovali Vaši partneri? Môj ma stále podporuje, že to zmizne a že keď nie, tak nevadí, ale mne to bude vadiť. Proste, zmizli Vám už tie hnusné hemoroidy naspäť dovnútra? ☹ Keď si ho skúsim zatlačiť, hneď vybehne naspäť. A to nehovorím o bolesti pri chôdzi 😕 Za každú správu ďakujem.
Biba.

loldi2
23. nov 2022

@xeonela No veď práve, niekto si možno povie, že to zmizne samo, ale to vôbec. Akože na zázraky verím, ale toto je úplne nereálne :D Tak podľa mňa existuje viacero spôsobov, ako sa to dá riešiť, ja už som aj o nejakých cvičeniach na to počula, neviem, čo je na tom pravdy.

veronikaaa46
23. nov 2022

@klaudia1212 pichali mi ich 3 v podstate vsetky okolo anal.otvoru a z toho jedna isla do toho priesorj medzi vaginou a ta bola najhorsia, to ma aj upoznornili, ze to bude zo vsetkeho najviac boliet ale tak, to su sekundy ktore sa daju prezit🙂

veronikaaa46
23. nov 2022

@nattinatta laserom

nattinatta
23. nov 2022

@veronikaaa46 koľko € si platila?

veronikaaa46
23. nov 2022

@nattinatta nepamatam si to uz uplne presne 300 alebo 350

nattinatta
23. nov 2022

@veronikaaa46 a sme sa spýtať na ktorej klinike?

kiki234
23. nov 2022

Mala som po prvom tehotenstve. Po druhom uz nie co sa sama cudujem. Ale nedavala som ziadne maste ani nic. Jednoducho som prestala vysedavat na wc, kupila som taky samel pod.l nohy a prinutila som sa pit viac vody. Niekedy nerozumiem ako moze niekto vypit 3l vody denne. Ja vypijem 1l v 37 horucavach a uz mi je zle, jednoducho nie som smedna.. Ani neviem co je to smad.. Pijem vodu lebo musim. Plati to na kavu, cajey cistu vodu.. Nemam potrebu jednoducho. Akonahle som toto zmenila zmizli a uz od vtedy sa neobjavili.

veronikaaa46
23. nov 2022

@nattinatta schc.sk MUDr.Dimov

nattinatta
23. nov 2022

@veronikaaa46 a ten laser bol úspešný? Hemoroidy odstránil?

veronikaaa46
23. nov 2022

@nattinatta ano jasne, su to uz 2 roky a nemam ziadne problemy

babina_33
30. nov 2022

Takisto som trpela hemoroidmi po pôrode, skúšala som kadečo, rôzne mastičky, čo mi aj v lekárni poradili, ale pomohol mi až Devenal. Hrozne ma to trápilo, lebo nikto v mojom okolí po pôrode takýto problém nemal, tak je jasné, že v takomto krajnom prípade človek skúsi všetko možné aj nemožné.

veronnica080
30. nov 2022

@babina_33 A ako dlho si to pouzivala, ak sa mozem spytat? Aj ja ich mam a tiez neviem, co s nimi.

veronikaaa46
30. nov 2022

@veronnica080 inak mne pomahali unigel capiky, skus ked tak tie v kombinacii s detralexom

sandra_kul
6. dec 2022

@veronikaaa46 mne čapíky nepomohli, vôbec mi to nezmizlo, skúšala som už rôzne prípravky a nepomohlo nič, takže som už celkom zúfalá, popravde.

veronikaaa46
7. dec 2022

@sandra_kul v tomto pripade by som ani nevahala nad operaciou, budes mat naozaj po probleme

klaudia1212
7. dec 2022

@sandra_kul bola si u dr s tým?

babina_33
9. dec 2022

@veronnica080 Najviac by sa mal uzivat 15 dni, ale to uplne stacilo, pomohol mi. Niektore lieky treba brat dlho, v tomto mi to absolutne vyhovovalo. Ale tak myslim si, ze ked uz sa na to clovek da, tak dokaze nejaky ten cas pockat, spravi pre to vsetko.

sandra_kul
14. dec 2022

@babina_33 tak to ozaj nie je vôbec dlho, to je super. ono niektoré tie produkty musíš brať fakt dlho, aby si videla nejaký výsledok, takže rozhodne vyskúšam, ďakujem.

mirka_a_hrasok
3. jan 2023

@babina_33 Ty si bola u lekara, prosim ta? Ci ti ho predpisal on alebo sa da kupit len tak volne v lekarni bez predpisu? Ja sa priznam, ze tiez sa mi nejake objavili a nie je to ani prijemne ani prilis pekne na pohlad☹

babina_33
5. jan 2023

@mirka_a_hrasok Nepredpisal mi ho lekar, kupila som si ho normalne v lekarni🙂 No to mas pravdu, toto ma od prijemneho veru daleko. Akoze uprimne ale nechapem, ako to moze niekto nechat zajst az tak pridaleko, aby to bolo az na operaciu. Podla mna sa s tym zakazdym da nieco robit, no nie?

xeonela
9. jan 2023

@babina_33 tak ale by si sa divila, ze niekedy sa clovek ani nenazda a sa to prehupne do takeho stadia, ze je to az kriticke. nie kazdy sa v tomto stave ocitne dobrovolne. vela ludi sa s tymto pasuje kvoli tomu, ze to zdedili napriklad.

sandra_kul
12. jan 2023

@xeonela tak ale to je také individuálne by som povedala, napríklad moja mamina ich nemala ani jej rodičia, proste nikto a mne sa vytvorili po pôrode. predtým som s týmto problém absolútne nemala, ani najmenší náznak. a mamina najlepšej kamarátky sa zas s nimi trápi už roky, aj po operáciach chodí, kade tade a kamoška nič. môžeš dostať, nemusíš. mám pocit, že tie hemoroidy si človeka vyberajú alebo ja už fakt neviem :D

babina_33
24. jan 2023

No u mna to takisto nebolo z toho dovodu, ze by sme to mali v rodine, takze mas pravdu, je to uplne individualne, kamen urazu bol v mojom pripade porod. Predsalen je to obrovsky tlak tam dole, takze preto sa to deje.

mirka_a_hrasok
26. jan 2023

@babina_33 Ja si idem dnes kupit ten Devenal, co si tu poradila, lebo uz som popravde celkom zufala. Spolieham sa na to, ze zaberie, nakolko uz som vyskusala ozaj mozne aj nemozne. Ale tak to som dufala pri kazdom jednom produkte :D Este by ma zaujimalo, ze ako dlho si ho brala?

babina_33
2. feb 2023

@mirka_a_hrasok Uz ho beries? Tak teda drzim palce, aj jedna pani/slecna mi pisala dakovnu spravu, ze jej zabral🙂 Brala som ho 15 dni, viac sa ani neodporuca, ale v niektorych pripadoch by sa liecba mala zopakovat po nejakom case.

xeonela
6. feb 2023

@babina_33 ty si liecbu opakovala alebo ti zabral hned pri prvej krabicke?🙂 asi je to individualne, presne ako pises, kazdy to ma zrejme inak, ale aj tak by ma zaujimalo, ze cim to vlastne je? preco niekomu zaberie hned a niekomu to proste trva dlhsie? to je taka zahada podla mna dost :D

mirka_a_hrasok
8. feb 2023

@xeonela Nie som odbornik, ale ja osobne si myslim, ze je to dane aj tym, v akom rozsahu to clovek ma. Niekomu zaberie prvych par tabliek a uz sa to nevrati, iny to musi parkrat zopakovat, aby sa dostavil pozadovany vysledok.

babina_33
10. feb 2023

@mirka_a_hrasok Tiez si myslim, ze toto dost ovplyvnuje dlzku liecby. Je to proste uplne individualne, takze rozhodne sa neda upinat na vysledok pri jednom cloveku. Mne zabrala prva krabicka, inemu nemusi, ale ucinne to je. Len ten cas je otazny. Ale tak kazdopadne si myslim, ze ked uz sa clovek na to da, tak vytrva a len tak lahko s tym neprestane.

sandra_kul
14. feb 2023

@babina_33 no to bude aj zrejme tým, ako zodpovedne to človek užíva si myslím🙂 ak to berieš dôklade, tak výsledky uvidíš.

xeonela
21. feb 2023

@babina_33 to je pravda, niekto to ma uz v takom katastrofalne stave, ze mu nepomoze ani 10 baleni. cohokolvek. ked sa ale taketo veci riesia vcas, tak to vacsinou dopadne dobre, da sa s tym rozhodne nie co robit. ja ich nemam ani som nemala, ale sestra ich mala hojne, vznikaju z roznych pricin, clovek by si ani nemyslel, co vsetko to moze ovplyvnit.