Hemoroidy v 21. rokoch
Ahojte, viem, že je tu veľa príspevkov na túto tému, no mám otázku. Mám 21 rokov, nikdy som nerodila a mám vonkajší hemoroid. Pravdepodobne z výšky, keďže na intráku sa nemôžem dobre vykakať (psychika). Chcela by som vedieť, či mi niekedy zmizne ☹ ..kúpila som si Detralex, gél z Dubovej kôry, čapíky Faktu a ešte jednu mastičku. Strašne sa bojím, že mi už ostane ☹ ..v takom prípade si neviem predstaviť ani sex s partnerom 😢 ..Ako na to reagovali Vaši partneri? Môj ma stále podporuje, že to zmizne a že keď nie, tak nevadí, ale mne to bude vadiť. Proste, zmizli Vám už tie hnusné hemoroidy naspäť dovnútra? ☹ Keď si ho skúsim zatlačiť, hneď vybehne naspäť. A to nehovorím o bolesti pri chôdzi 😕 Za každú správu ďakujem.
Biba.
@1bambinko1 akože ono sa môže stať, že v niektorých lekárňach proste nenájdeš, čo hľadáš, tak našťastie sú tu internetové lekárne 😀 tie mňa osobne už veľakrát zachránili.
@aneetra Tak ale to je normalne podla mna, lebo na kazdeho proste funguje nieco ine.
@zlatkapaps No ale toto je cista pravda 🙂 Aj mamine doktori predpisovali kadeco, nakoniec si len v lekarni kupila na vlastnu past a bolo dobre. Proste na nu neucinkovalo to, co realne asi viacerym zabralo 🙂
@veronnica080 tak každé telo je iné, chápeš 🙂 a to sa teraz bavíme o hemoroidoch konkrétne? čo jej radili doktori, tak to jej nepomohlo? či ako?
A toho sa dá aj zbaviť nastálo? A za krátku dobu? 😢
@dadula_15 nie som si ista, ci za kratku dobu je realne sa zbavit cohokolvek, ale trpezlivost ruze prinasa si myslim 🙂 a kazdopadne ak mas nejaky problem, tak ho treba samozrejme riesit zvnutra, lebo ocividne nieco robis zle a telo ti vlastne takymto sposobom dava najavo, ze mas nieco zmenit.
Som si toho vedomá, neboj sa 🙂 Ale už som vyskúšala toho viac než dosť, hádam všetky možné produkty a vôbec sa to nejak nemení, tak neviem, že čo robím zle. Alebo na mňa už ozaj nič neúčinkuje, neviem.
@xeonela Nemyslim si, že je niekto az takto naivny, aby si myslel, ze mu nieco zaberie hned po prvom raze uzivania 😀 Ked uz tak aspon par dni vydrzat a potom sa pravdepodobne uz nejaky vysledok dostavi, ale takto?
@mirka_a_hrasok Tak užívala som tiež už kadečo, niektoré veci nezabrali ani po mesiaci 🙂
@lucks6 No a povedzme si narovinu, väčšina tých produktov, ktoré aj v televízii napríklad reklamujú, nie je zrovna najlacnejšou záležitosťou. Vidíš, človek zarába a polovicu z toho minie na to, aby bol zdravý. Je smutné, že hrozne veľa diagnóz a ich liečenie poisťovne vôbec nekryjú.
@nikanu suhlasim, tiez som sa velakrat nad tymto zamyslala, ale nespravime s tym nic, zial. platis si zdravotku cely zivot a taketo veci, ktore postihuju nespocetne mnozstvo ludi, take to vobec nezahrna.
@maminecka266 v tomto s tebou absolutne suhlasim, velmi je to rozsirene u ludi. ani neviem, cim to je, clovek sa aj snazi velakrat tomu predist, ale ked ta to ma postihnut, tak sa tomu jednoducho nevyhnes. nevies to obist absolutne nijak.
@aneetra zdrava strava, casty pohyb, dlhodobe sedenie rozhodne neprospieva a ak sedis, tak si treba robit samozrejme pauzy. inak to sedenie fakt vplyva na kadejake ine rozne diagnozy, nie len hemoroidy :D aj krcove zily napriklad. a myslim si, ze aj dalsie ine veci, o ktorych ani nevieme 😉 zistime, az ked to dostaneme 😀
@babina_33 Napriklad co? Akoze chapem, ze to je dost aj na psychiku potom, ale nic dalsie mi asi nenapada.
@zlatkapaps No vsak tam ide aj o to svrbenie napriklad a celkove nepohodlie, bolesti, strach uz potom aj zo samotneho vyprazdnovania, no proste nie je to sranda. Kto zazil, vie, kto nezazil, moze akurat tak tusit 😀 Je to proste taky velmi bolestivy kazdodenny kolotoc.
@veronnica080 a toto je konkrétne tvoja skúsenosť? 🙂 inak sú aj takí ľudia, ktorí si na ne proste zvyknú a fungujú s nimi dlhé roky.
@1bambinko1 Tak to mi teda nejde absolútne do hlavy. Kto takto dobrovoľne trpí? 🙂
@hapipa Tak zase nemusíš byť expert na tieto veci, aby si zistila, či je niečo fakt dobré alebo nie. Ešte sa ti nestalo, že by ti niekto z tvojich známych poradil niečo, čo mu pomohlo a potom to následne reálne pomohlo aj tebe? 🙂 Však takto to celé funguje, dobré skúsenosti treba posúvať ďalej, nech sa o nich vie. 🙂

@nikanu áno, vieš si ho kúpiť normálne v lekárni alebo objednať, keď tak 🙂 aj u nás som ho videla.