icon

Hemoroidy v 21. rokoch

biba95
7. feb 2017

Ahojte, viem, že je tu veľa príspevkov na túto tému, no mám otázku. Mám 21 rokov, nikdy som nerodila a mám vonkajší hemoroid. Pravdepodobne z výšky, keďže na intráku sa nemôžem dobre vykakať (psychika). Chcela by som vedieť, či mi niekedy zmizne ☹ ..kúpila som si Detralex, gél z Dubovej kôry, čapíky Faktu a ešte jednu mastičku. Strašne sa bojím, že mi už ostane ☹ ..v takom prípade si neviem predstaviť ani sex s partnerom 😢 ..Ako na to reagovali Vaši partneri? Môj ma stále podporuje, že to zmizne a že keď nie, tak nevadí, ale mne to bude vadiť. Proste, zmizli Vám už tie hnusné hemoroidy naspäť dovnútra? ☹ Keď si ho skúsim zatlačiť, hneď vybehne naspäť. A to nehovorím o bolesti pri chôdzi 😕 Za každú správu ďakujem.
Biba.

1bambinko1
30. jún 2023

@nikanu áno, vieš si ho kúpiť normálne v lekárni alebo objednať, keď tak 🙂 aj u nás som ho videla.

sandra_kul
4. júl 2023

@1bambinko1 akože ono sa môže stať, že v niektorých lekárňach proste nenájdeš, čo hľadáš, tak našťastie sú tu internetové lekárne 😀 tie mňa osobne už veľakrát zachránili.

ladygina
6. júl 2023

@nikanu nie vsetko, co je volnopredajne musi byt aj neucinne 🙂 a zase nie vsetko, co ti predpise lekar, ti musi aj zarucene pomoct 🙂 uz sa mi to neraz osvedcilo, takze viem, co hovorim 😀

aneetra
6. júl 2023

@ladygina Som si ista, ze vacsina z nich vie, co robi a co ti predpisuje, ale no nie zakazdym to proste vyjde, to je pravda 🙂 A niekedy proste len hadaju a skusaju, co by ti mohlo zabrat, ale istotu nema nikto z nich.

zlatkapaps
14. júl 2023

@aneetra Tak ale to je normalne podla mna, lebo na kazdeho proste funguje nieco ine.

veronnica080
17. júl 2023

@zlatkapaps No ale toto je cista pravda 🙂 Aj mamine doktori predpisovali kadeco, nakoniec si len v lekarni kupila na vlastnu past a bolo dobre. Proste na nu neucinkovalo to, co realne asi viacerym zabralo 🙂

1bambinko1
18. júl 2023

@veronnica080 tak každé telo je iné, chápeš 🙂 a to sa teraz bavíme o hemoroidoch konkrétne? čo jej radili doktori, tak to jej nepomohlo? či ako?

dadula_15
18. júl 2023

A toho sa dá aj zbaviť nastálo? A za krátku dobu? 😢

simkima
20. júl 2023

@dadula_15 nie som si ista, ci za kratku dobu je realne sa zbavit cohokolvek, ale trpezlivost ruze prinasa si myslim 🙂 a kazdopadne ak mas nejaky problem, tak ho treba samozrejme riesit zvnutra, lebo ocividne nieco robis zle a telo ti vlastne takymto sposobom dava najavo, ze mas nieco zmenit.

dadula_15
21. júl 2023

Som si toho vedomá, neboj sa 🙂 Ale už som vyskúšala toho viac než dosť, hádam všetky možné produkty a vôbec sa to nejak nemení, tak neviem, že čo robím zle. Alebo na mňa už ozaj nič neúčinkuje, neviem.

xeonela
24. júl 2023

@dadula_15 a skusas akoze veci akym sposobom? lebo je rozdiel, ked si nieco das raz a myslis si naivne, ze ti to hned pomoze 🙂

mirka_a_hrasok
24. júl 2023

@xeonela Nemyslim si, že je niekto az takto naivny, aby si myslel, ze mu nieco zaberie hned po prvom raze uzivania 😀 Ked uz tak aspon par dni vydrzat a potom sa pravdepodobne uz nejaky vysledok dostavi, ale takto?

loldi2
25. júl 2023

@mirka_a_hrasok Tak užívala som tiež už kadečo, niektoré veci nezabrali ani po mesiaci 🙂

lucks6
26. júl 2023

@loldi2 najhorsie je, ked ides do niecoho s tym, ze ti to ozaj k niecomu pomoze, trapis sa s tym neviem ako dlho a potom zistis, ze to boli vlastne len vyhodene peniaze 😀 to je uplne na porazenie.

nikanu
27. júl 2023

@lucks6 No a povedzme si narovinu, väčšina tých produktov, ktoré aj v televízii napríklad reklamujú, nie je zrovna najlacnejšou záležitosťou. Vidíš, človek zarába a polovicu z toho minie na to, aby bol zdravý. Je smutné, že hrozne veľa diagnóz a ich liečenie poisťovne vôbec nekryjú.

maminecka266
27. júl 2023

kocky, idem sa s vami podelit o moju skusenost, nakolko som vdacna, ze som konecne nasla nieco, co na hemoroidy realne aj zabera a nie je to len reklamny tah ako podaktore produkty 🙏 fotka stiahnuta, ale to nemeni nic na veci, ze je ucinny.

maminecka266
27. júl 2023

@nikanu suhlasim, tiez som sa velakrat nad tymto zamyslala, ale nespravime s tym nic, zial. platis si zdravotku cely zivot a taketo veci, ktore postihuju nespocetne mnozstvo ludi, take to vobec nezahrna.

ladygina
7. aug 2023

@maminecka266 v tomto s tebou absolutne suhlasim, velmi je to rozsirene u ludi. ani neviem, cim to je, clovek sa aj snazi velakrat tomu predist, ale ked ta to ma postihnut, tak sa tomu jednoducho nevyhnes. nevies to obist absolutne nijak.

aneetra
7. aug 2023

@ladygina No neviem, ci sa tomu da realne nejako predist. Ci vies proste robit nieco preto, aby si tomu zabranila. 🙂

simkima
8. aug 2023

@aneetra zdrava strava, casty pohyb, dlhodobe sedenie rozhodne neprospieva a ak sedis, tak si treba robit samozrejme pauzy. inak to sedenie fakt vplyva na kadejake ine rozne diagnozy, nie len hemoroidy :D aj krcove zily napriklad. a myslim si, ze aj dalsie ine veci, o ktorych ani nevieme 😉 zistime, az ked to dostaneme 😀

babina_33
8. aug 2023

@simkima Aj z tych hemoroidov mas nasledne vselijake problemy 🙂 Zapcha je to najmenej.

zlatkapaps
9. aug 2023

@babina_33 Napriklad co? Akoze chapem, ze to je dost aj na psychiku potom, ale nic dalsie mi asi nenapada.

veronnica080
9. aug 2023

@zlatkapaps No vsak tam ide aj o to svrbenie napriklad a celkove nepohodlie, bolesti, strach uz potom aj zo samotneho vyprazdnovania, no proste nie je to sranda. Kto zazil, vie, kto nezazil, moze akurat tak tusit 😀 Je to proste taky velmi bolestivy kazdodenny kolotoc.

1bambinko1
21. aug 2023

@veronnica080 a toto je konkrétne tvoja skúsenosť? 🙂 inak sú aj takí ľudia, ktorí si na ne proste zvyknú a fungujú s nimi dlhé roky.

dadula_15
22. aug 2023

@1bambinko1 Tak to mi teda nejde absolútne do hlavy. Kto takto dobrovoľne trpí? 🙂

hapipa
23. aug 2023

@dadula_15 Ja. Ale povedala som si, že dosť. Baby, videla som niekde Devenal, máte s týmto produktom skúsenosti? Viete mi povedať o tom viac? Pomohol vám/nepomohol? Oplatí sa kúpiť a užívať ho na tento problém? Už tretia masť minutá (nejdem menovať) a nepomáha absolútne nič.

xeonela
24. aug 2023

@hapipa ano, pomohol uz viacerym a dokonca aj tu v tejto diskusii, ale to je ok, tiez necitam zvycajne, co sa pise spätne 😀 ja neviem, niekto napise, ze mu pomohla mast, niekomu nepomohla, potom clovek ozaj nevie, po com siahnut.

beatta7
24. aug 2023

@hapipa a to ti ho niekto odporucil, ci ako si sa k nemu vlastne dostala?

hapipa
24. aug 2023

@beatta7 Videla som reklamu len, tak som si trošku o ňom čítala, ale tak samozrejme, že tam sa nedočítaš, či je ozaj účinný alebo je to len marketingový ťah. 🙂

loldi2
6. sep 2023

@hapipa Tak zase nemusíš byť expert na tieto veci, aby si zistila, či je niečo fakt dobré alebo nie. Ešte sa ti nestalo, že by ti niekto z tvojich známych poradil niečo, čo mu pomohlo a potom to následne reálne pomohlo aj tebe? 🙂 Však takto to celé funguje, dobré skúsenosti treba posúvať ďalej, nech sa o nich vie. 🙂