Hormonálna nerovnováha
Ahojte musim vam vyrozpravat svoj pribeh aby ste to pochopili vsetko a mohli mi k tomu napisat vas nazor… Mam 24 rokov.. v auguste 2022 som sa prvykrat stala mamou… napriek tomu ze som kojila ms mi prisla prvykrat v marci.. cykly som mala taketo- Marec-36 dni, April- 34, Maj- 31, Jun- 49 ( v tomto cykle som na 7DC prestala kojit a otehotnela som - 4.9 spontanny potrat plod sa nevyvijal ako mal aj ked ma gyn prehovaral o tom ze ovulacia bola neskor ale ona bola 34DC viem to s istotou kedze 10dpo som uz mala ducha na teste..) krvacala som 7 dni, vycistila som sa sama HCG bolo o tyzden a pol na 0..odvtedy som opat nemala ovu dnes som uz 26DC… mavam navaly tepla na googli som sa docitala zevraj menopauza ide ma porazit ved ja este chcem mat deti… neviem co sa deje moj gyn ma tento tyzden este dovolenku.. co si o tom myslite? Moze to byt len hormonalna nerovnoha po porode a ze som prestala kojit a zblaznilo sa mi telo?? Ja neviem dom z toho nestastna.. citala som ze su dobre recenzie na kapsule Shatavari… no neviem co si mam o tom vsetkom mysliet zazili ste to niektora? Navyse libido nemam ziadne…
@nin12345 praveze nejako s tym nesuvisi vek su zeny u ktorych nastala menopauza uz v 20tke
Este raz si precitaj cim vsetkym si muselo prejst tvoje telo. Na menopauzu mi to nepride.
Ano ale to je strasne raritne a to s tymi hormonami je ovela pravdepodobnejsie.. ale tak radsej zajdi k doktorovi ak sa mas kvoli tomu trapit

Urcite je to nerovnovaha po tom vsetkom sa telo musi spamatat preboha v 24och isto nemas menopauzu..