icon

Implantačné krvácanie, hrudkovitý výtok a bolesť hlavy

petra8786
4. feb 2022

Ahojte,mali ste tu niektorá skúsenost,po Tom ,čo ste sa snažili otehotnieť,že prišlo implantacne krvácanie cca pol dňa,potom sa mi zmenil výtok na mierne hrudkovity biely,bez zápachu,svrbenia v noci ma bolí strašne hlava a už aj ráno ,bazalna teplota ráno 36,6..36,8....plus sa mi nechce rozprávať vôbec s partnerom ani mu dať pusu...cítim sa čudne....neviem či som len podráždená,alebo sú to príznaky..ešte sa mi nestalo,že nechcem partnera normálne ani za ruku chytiť.dakujem za rady

barus26
4. feb 2022

@petra8786 a predtým bola bazalna teplota aká? hod graf.. ťažko hodnotiť či si tehotná.. Kľudne to môže byt aj PMS

petra8786
autor
4. feb 2022

@barus26 predtým som mala počas ovulácie 36,2 36,1....a menštruáciu čakám až za 10 dní ,tam mi to príde skoro....ako pms

petra8786
autor
4. feb 2022

@barus26 mám skorú ovulaciu,na 10ty deň cyklu ...vtedy sme mali sex a 6 dní na to implantacne krvácanie pár kvapiek,odvtedy ma bolí hlava a som nevrla a tichá...test bol negatívny ,tak neviem...ale mám ešte 10 dní do ms ,tak neviem či sa oplatí testovať

barus26
4. feb 2022

@petra8786 tak ak by si mala mat nejaké tehotenské priznaky tak by mal byt prítomný HCG hormón, ak by bol prítomný tak test by bol pozitívny…

soldi
4. feb 2022

@petra8786 mne to pride skor ako mykoza. Hrudkovity biely vytok spojeny s jemnym spinenim su typicke priznaky. Svrbenie ani zapach pritomne byt nemusia.

soldi
4. feb 2022

@petra8786 ak mas 6 dni po ovulacii, tak by si mala ms dostat o tyzden. Cize pms ako vysite.
Nemusi to tehotenstvo vylucovat, ale test nema zmysel robit skor ako 5-6 dni a aj to len nejaky s vysokou citlivostou

petra8786
autor
4. feb 2022

@soldi no už som mala mykozy a to je niečo iné úplne...vtedy som trpela a malo to inú konzistenciu

janetinka27
6. feb 2022

@petra8786 zavisi aj od toho,co povazujes za hrudkovity vytok. aky hlien mavas pocas cyklu? ako sa ti meni po ovulacii? bazalku si si merala este pred vstanim z postele v rovnakom case ako inokedy? ono aj teplota, hlien atd sa daju hodnotit az ked ich pozorujes co najpresnejsie