icon

Indonal. Máte nejakú skúsenosť?

jasin
9. okt 2011

Ahojte, mate niektora skusenost s tabletkami Indonal? Casto som mavala cysty na vajecnikoch- takmer kazdy mesiac nasiel lekar nejaku novu cystu, od toho sa odvijala aj nepravidelna menstruacia. Beriem ho zatial len 2mesiace- no menstruacia prisla na cas, cysty ziadne- zeby skutocne pomahal? ci je to len "docasne"? mate nejaku skusenost?

Dakujem J.

slavkaadusko
17. apr 2017

@chiara996 aj tebe pekne sviatky

sendy111
7. feb 2018

@chiara996 ahoj prodim ta ako si dopadla z tym hpv a tvojim vysledkom?

chiara996
13. feb 2018

Ďalšie kontrolné testy (odvtedy, čo som sem naposledy písala už som ich absolvovala niekoľko) sú ok, chodievam každé 3 mesiace. Čo ma však nepríjemne prekvapilo bola cysta na vaječníku, tie som nikdy nemala. začala som brať Indonal, po necelých 2 mesiacoch užívania tam dr. cystu nevidel, ale teraz zas mávam bolesti a v marci sa chystám na kontrolu, tak neviem, či tam zas dáka nie je ☹ Furt ma dačo bolí v podbrušku, už som z toho na nervy a to nie som nijaká citlivka len mi to dosť komplikuje život ☹
S Indonalom som si dala niekoľkomesačnú prestávku a práve odvčera som si nasadila opäť. Neviem, či pomáha alebo je to len reklamný blud, ale ja ho skrátka zasa užívam a uvidí sa...

juli2017
Autor odpoveď zmazal
lubomirahupcejova
9. júl 2018

@juli2017 Mate ešte ten INDONAL?...mám o neho záujem...tu je t.č. 0902195302...ďakujem

juli2017
9. júl 2018

dobry den, bohuzial uz cca pred mesiacom som ho predala jednej pani, mala som len jedno velke balenie. pekny den prajem

tankri
23. okt 2018

Indonal woman som užívala pred niekoľkými rokmi, ako povedal gynekológ, že prsia sú "zahustené" môže sa vytvoriť cysta, boleli ma, po užívaní sa mi prsia vyčistili, až sa čudoval, žiadne problémy. Pri zistení myómu v maternici som nasadila tiež, nepomohlo, ale pomohol na únavu, kt.som cítila pred operáciou, myóm nezmenšil. Po hysterektómii šiesty týždeň zas cítim bolesť v pravom prsníku,kt.odoznela ale prsník nie je mäkký, tak už užívam a myslím, že pomôže.

stejja9
18. feb 2019

Ahojte, prečo sa Indonal nema používať pri problémoch so stitnou zlazou? Gynekologicka mi odporucila indonal na cysty na vajecnikoch, ale už skor ma poslala aj na endokrinologiu. (Kde este bohužiaľ čakám na termin..) tak teraz neviem, ci to užívať, ci nie.

nila1111
23. feb 2019

@stejja9 ja si myslim, ze je to pretoze je to extrakt z kapusty a vsetky kapustoviny su strumigeny, cize podporuju rast strumy ... pacienti co maju tento problem tak sa maju vyhybat kapuste atd...
Takze si mylsim ze preto, skus mrknut pribalovy letak co je tam uvedene.
Ja prave rozmyslam ci kupit indonal women ci forte, potrebujem aspon trosku zmensit myom,aby som mohla opat otehotniet..

manamani1
7. júl 2019

@hubik6 pomohol ti indonal na cytologiu?

hubik6
8. júl 2019
manamani1
8. júl 2019

@hubik6 a ake mas vyskedky?

hubik6
10. júl 2019

@manamani1 trojku

manamani1
10. júl 2019

@hubik6 a co ti povedali na trojku?

hubik6
10. júl 2019

@manamani1 ze je to treba riesit skratenim krcka a ty mas kolko?

manamani1
10. júl 2019

@hubik6 2-3 a povedali ze je to ok o tri mesiace opakovana cytologia preto chcem vediet kedze mam hranicne ci to netreba riesit?

hubik6
10. júl 2019

@manamani1 ja chodim kazdeho pol roka nacytol. Tiez hranicne ale uz aj dlho

manamani1
10. júl 2019

@hubik6 takze nemas horsie? A mala si uz biopsiu? Skracovali ti krcok? Ci si len sledovana?

hubik6
14. júl 2019

@manamani1 zatial len sleduju ale posielaju ma na tu konizaciu skratenie ale my by sme chceli este babetko tak neviem co robit

sendy111
14. júl 2019

@manamani1 jasne ze to treba riesit na co akoze cakaju? ja som mala dvojku a hned ma brali a mam 3 roky vsetko ok

manamani1
14. júl 2019

@sendy111 ja mam 2-3 a kedze su hranicne vraj, staci sledovat.

sendy111
14. júl 2019

@manamani1 to uz je na vas kludne cakajte mam super gynekologa takze on necaka

manamani1
14. júl 2019

@sendy111 tak toto mi bolo povedane, ja nie som lekar...

naty171717
21. jan 2020

Ja som uzivala indonal koli HPV virusu a zlej cytologii 2-3.na kontroly som chodila kazde 3 mesiace a samozrejme na zlu cytologiu to nepomoze lebo to uz je dysplazia krcka cize poskodene tkanivo ale po 3 mesiacoch uzivania 2 tablety denne na dalsej kontrole bol test na HPV negativny a dysplazia krcka sa nezhorsila. za mna pomohol.

valentyne
26. jan 2020

Ja uzivam indonal asi 2 tyzdne, a asi od 3.dna ma neskutocne boli hlava a trochu mam zavrate. Nieco sim citala v starsich diskusiach, dievcata sa stazovali na bolest hlavy, ale nikto im na to nereagival. Je sanca,ze bolest hlavy prejde, ci to radsej vysadit?

2008viera
26. apr 2020

Aj ja som začala užívať indonal 3c po konozacii mám 3 stupeň aby som sa vyhla ďalšie mu zákroku na rekonizacii ale už 2 mesiac mám strašne silný menzes neviem čomu to mám pripísať či zákroku 21.2.20alebo tabletkami teraz v máji idem na citologiu tak som zvedavá

1234lubka
28. mar 2021

@slavka14 ahoj vidím ze stary príspevok, ale zacala som brat indonal pred tyzdnom koli Hpv, a hlava ma teda boli priserne každý den. Prvý den aom sa v noci zobudila na taku bolesť hlavy ze som myslela ze mi vybuchne... Nikdy predtym ma hlava nebolela a uz vôbec nie takto intenzivne.

sendy111
28. mar 2021

@1234lubka indonal vobec nepomaha blbost

1234lubka
30. mar 2021

@sendy111 preco by nepomohol?

1234lubka
30. mar 2021

@valentyne takze to z neho ma bolela urcite...mne to preslo po tyzdni ale davam si pozor aby som brala tych 15-20 min po jedle