icon

Inkontinencia vo veku 36 rokov: Skúsenosti a rady

Včera o 20:17

Ahojte, mám 36 rokov, dva pôrody za sebou
Asi posledné dva mesiace ma trápi asi teda únik moču.
Najprv som si myslela , že je to niečo gynekologické, zapal
Nohavičky smrdeli ako keby som sa týždeň neumyla, to bol smrad s prepáčením starých neumytych ľudí , močovina na grcku
Umývala som sa ako besna 4x denne, čo nie je normálne a aj tak do hodiny smrad ako fras
Začala som nosiť intimky samozrejme, nakoľko sa inak nedalo, smrad z nohavičiek prechádzal až na nohavice, rifle, tepláky
Pretrváva to stále
Chcem sa spýtať tých , čo to zažili, chodí sa s týmto problemom na prvú ku gynekológovi?
Viem kogelove cviky treba , ale bol niekto aj na operácii alebo pomohlo niečo iné?
Ja som na nervy, starám sa o seba , hygiena ako vždy dodržaná a s tymto sa pasujem v 36rokoch
Dá sa to dať ,tento stav do pôvodného?alebo už navždy musím nosiť plienku medzi nohami?
Ďakujem za rady

Strana
z2
krtko1313
Dnes o 08:50

Ja ti ešte odporúčam navštíviť fyzioterapeutku, ktorá má na to špecializáciu. Vyšetrí ťa ako na gynekológií a zistí problém a poradí či stačia cviky, alebo už treba malý zákrok v nemocnici.

alickapusinka
Dnes o 17:09
@anonym_autor

@alickapusinka ja som síce po dvoch pôrodoch , ale už veľmi ďalekých, takže z toho isto nie. Konizáciu som mala v 2021 a ani vtedy to tak nesmrdelo, to zas bol iný druh smradu. Ako hovorím, toto je močovina.
Som zvedavá , čo mi zistia

@anonym_autor mne to očistili a už je dobre

Strana
z2