icon

Je bežné opakovať mamografiu po mesiaci?

2. júl 2024

ahojte

je to benzy postup ked som mala pred mesiacom a pol mamo, a posielaju ma znova o tyzden na dalsie kontrolne vysetrenie na mamo na 1 prsnik?

o tom ze posielaju na UTZ viem, ze je bezne po mamo, ale mamo po mamo?

:/

felycity
•
2. júl 2024

možno nevedie niečo dobre rozlíšiť a možno potrebujú urobiť opakovane, či je tam zmena, mňa tiež raz tak poslali zopakovať 1 prsník, radšej nech zopakujú ako zanedbajú.

autor
•
2. júl 2024

@felycity mam tam daco 5mm ale ze to nie je specificke mam dost tukove prsia asi zle videli

luccija
•
2. júl 2024

Buď rada, že to nechcú zanedbat

autor
•
2. júl 2024

@luccija ja som. samozrejme, len ze ci to je bezny postup. ze tak skoro mamo. viem ze sa dlho caka ...aj tak som nervozna.

felycity
•
2. júl 2024

áno, oni vedia, čo je vidno cez mamo a čo cez sono, mňa tak volali tiež, chápem, že si nervózna, ale mysli pozitívne

autor
•
2. júl 2024

@felycity dakujem pekne za povzbudenie. ❤

luccija
•
2. júl 2024

No veď načo čakať bola by si ešte nervóznejšia🙂áno, je to je nepríjemné ja som bola minule prvý x na mamo a nevedela som, že hneď sa robí aj sono už mi tiež išli divné myšlienky hlavou ešte pár otázok k tomu či beriem hormóny či sme mali CA v rodine a už som čakala, že mi povie, že niečo tam mám.Chcu sa detailnejšie pozrieť neboj🙂

autor
•
2. júl 2024

@luccija dakujem moc. som tucna takze chapem ze asi tazsie sa pozera.

autor
•
2. júl 2024
autor
•
2. júl 2024
siska53
•
2. júl 2024

Mne robili sono, potom mamo, potom este MR a opat sono.. pre uistenie. Ale na mamo ma dvakrat zatial neposielali.

zuzap33
•
2. júl 2024

Mas tam napisane BIRADS a cislo k tomu?

autor
•
2. júl 2024

@zuzap33 birads 0

autor
•
2. júl 2024

@zuzap33 ZVyraznena kondenzacia sin 1 pisu