Je to zrazenina?
Baby pomoc, je mi to tu hrozne trápne písať ale naozaj ma to neskutočne vydesilo a bojím sa. Mám menštruáciu a sprchovala som sa a naraz som cítila ako sa uvoľnili naraz viac krvi nič nezvyčajné zrazu sa pozriem pod seba a tam niečo neviem to ani opísať hrozne sa bojím že to zo mňa niečo vypadlo a vôbec netuším že čo to môže byt lebo to je úplne inej konzistencie aj veľkosti a aj farby ako normálna zrazenina. Je to asi 2cm veľké cca a je to tvrdšie nejde to spláchnuť ani sa to nerozpustí ako normálna zrazenina a je to krvavé ale vnútri až tak skôr do fialová zafarbené pomoc čo to môže byť
@anonym_autor Plod?
@anonym_autor velka zrazenina, neboj😅
krv na vzduchu tuhne, je to obycana krvna zrazenia.
@anonym_autor Vypadol ti mozog. Toto je koniec. Bože, udri!
@anonym_b55aa5 nemusíte byť hneď nepríjemná , neviem čo by ste vy robili keby sa vám niečo také stane a ste doma sama
@anonym_autor je to zrazenina. Neboj sa.
Neboj, zrazenina. Zo mňa na druhý deň po pôrode v sprche vypadla taká obrovská že som volala sestričku pre istotu, niečo také som v živote nevidela. Tiež to bolo tvrdšie, no prirovnala by som to k pečienke 😁
Nestresuj, občas sa to stane.
Nie je to zrazenina je to pravdepodobne tkanivo- výstelka maternice. A je to normálne nestresuj.
@anonym_autor maternica sa scvrkava a vystelka maternice sa odlúpila a vyšla von . Normálne to je.
@anonym_autor ja som mala niečo podobné pri potrate. Vtedy vyšli zo mňa také veľké kusy. Buď rada,že to vyšlo von a nezaseklo sa to niekde.
Môže to byť kúsok odlúčenej sliznice maternice alebo stvrdnutá zrazenina krvi. Vyzerá to doslova ako kuracia pečeň. Za predpokladu, že si nebola tehotná.
@anonym_autor môj menzes sú vždy také zrazeniny je to normalne
@anonym_autor Gynekológ by Ti povedal, buďte rada, že Vám to nezostalo v tele. Aj mne pri sprchovaní vypadne niečo že celé, tvrdé...a vždy si spomeniem na tieto slová 🤷
Volá sa to decidual cast. Stáva sa to veľa ženám, je to neškodné.

@anonym_autor Vypadol ti mozog. Toto je koniec. Bože, udri!