Je trápne ísť ku gynekológovi neoholená?
Mám 42 rokov, žijem sama, dole sa proste holim len keď idem ku gynekológovi, no vždy mám z toho podrazdenu pokožku, červené fľaky, boli a svrbí na to. Mám ísť na preventívnu a rozmýšľam, či bude môcť odveci, keď to len poskracujem? Nebude to úplne odveci v dnešnej dobe? Chodí tak niekto?
Ja sa neholim, práve kvôli tomu že to podráždene vyzerá horšie ako neoholene, nevraviac, že pre mňa sami je to nepríjemné keď všetko svrbí.
A celkovo gynekológovia je to jedno, dôležité je dodržiavať hygienu
@anonym_cbf897 presne aj ja preto
@anonym_autor ja
A nehanbim sa za to
Som slobodna matka uz 4 roky, ked nemusim neholim si ani nohy toboz aby som sa tam dole upravovala, tiez som z toho potom podrazdena, svrbi to, nervy mam z toho
@anonym_01acf3 ja som tiež slobodná matka, nohy v zime tiež raz za čas oholím 🤣
@anonym_autor ja sa holím vždy keď idem na gyndu proste neznášam keď tam mám chlpy proste pre mňa je to nehygienické tam mať neustále moč a potom viac smrdím ako obvykle...
@anonym_ead84c Ono beztak, keby si to človek neoholil sám, tak ho pred operáciou nahrubo oholí nejaký sanitár s IQ 75 - čiže v záujme každého, či ženy alebo muža, je oholiť sa dôkladne a dobre sám.
@hefo
Ty si dobrý ……. že sanitár s IQ 75. Bez týcz sanitárov by skolabovalo zdravotníctvo!!!! By si sa pokakal z tej roboty, ktorú tam musia denne robiť. Tak ma vytáčajú tieto primitívne názory! To ty mi prídeš akoby si mal IQ 75 … lebo inak si tvoju reakciu neviem vysvetliť.
Autorka, gynekológovi je to totálne jedno, či si oholená , neoholená alebo čo. Abosolútne to neriešia.
@anonym_autor ja sa holím vždy keď idem na gyndu proste neznášam keď tam mám chlpy proste pre mňa je to nehygienické tam mať neustále moč a potom viac smrdím ako obvykle...
@barborienka2001 teda mne sa nezdá, že by som sedela, normálne sa sprchujem každý deň. Proste vyzerá to ešte horšie oholené, s tými červenými vyrážkami, potom ma to začne svrbiet, no hrozne dačo. Prežila som tie dve minúty na kože so dkratenymi chlpmi. Dr nevravel nic
@barborienka2001 teda mne sa nezdá, že by som sedela, normálne sa sprchujem každý deň. Proste vyzerá to ešte horšie oholené, s tými červenými vyrážkami, potom ma to začne svrbiet, no hrozne dačo. Prežila som tie dve minúty na kože so dkratenymi chlpmi. Dr nevravel nic
@anonym_autor áno rozumiem tak každý ako sa cíti keď ti to tak viac vyhovuje je to v pohode 🙂) ja napríklad keď sa oholim vôbec niesom podráždená ani má nič nestipe nepáli ...
@anonym_autor nie, nikdy som sa neholila... poumyvam sa, ziadnu dzunglu tam nemam, takze nie je nutne.. nic netreba do hladka vyholit. Su lekari, kedysi bol aj clanok o tom davnejsie, ktory to vyslovene neodporucaju, prave kovli zapalom, casto aj zarastaniu chlpkov atd. Proste ak to zena bezne nerobi, viac to urobi skody ako osohu
@anonym_01acf3 ja som tiež slobodná matka, nohy v zime tiež raz za čas oholím 🤣
@anonym_autor zijem s dietatom v nasom malom bezpecnom svete a nemam dovod to zatial menit
@anonym_autor áno rozumiem tak každý ako sa cíti keď ti to tak viac vyhovuje je to v pohode 🙂) ja napríklad keď sa oholim vôbec niesom podráždená ani má nič nestipe nepáli ...
@barborienka2001 sranda, lebo ja teda riadne. A teda oholila som si jen oblasť bikín a už tam mám vyrážky.

Ja sa neholim, práve kvôli tomu že to podráždene vyzerá horšie ako neoholene, nevraviac, že pre mňa sami je to nepríjemné keď všetko svrbí.
A celkovo gynekológovia je to jedno, dôležité je dodržiavať hygienu