icon

Je trápne ísť ku gynekológovi neoholená?

Dnes o 06:59

Mám 42 rokov, žijem sama, dole sa proste holim len keď idem ku gynekológovi, no vždy mám z toho podrazdenu pokožku, červené fľaky, boli a svrbí na to. Mám ísť na preventívnu a rozmýšľam, či bude môcť odveci, keď to len poskracujem? Nebude to úplne odveci v dnešnej dobe? Chodí tak niekto?

anonym_f7f941
Dnes o 07:04

Gynekológ to nerieši. Trápne to určite nebude. Ja sa síce upravujem, ale na IG je množstvo gynekológov, ktorý k tomu mali xy príspevkov. Naozaj sa tým nemusíš zaťažovať.

autor
Dnes o 07:06
@anonym_f7f941

Gynekológ to nerieši. Trápne to určite nebude. Ja sa síce upravujem, ale na IG je množstvo gynekológov, ktorý k tomu mali xy príspevkov. Naozaj sa tým nemusíš zaťažovať.

@anonym_f7f941 ďakujem, lebo sa aj hanbím pred nim, lenže teraz som si oholila len kraje a už mám podráždenú kožu...

anonym_f94a2f
Dnes o 07:07

@anonym_autor ak by som sa neholila, tak sa neholím ani kôli gynekológovi. Verím že sa im polka žien neholi. A vtipné, ja to mám zase naopak, síce sa holim, ale keď idem gynekológovi tak si to vždy necham aspoň trochu vyrásť, cítim sa potom menej nahá 😀

crazy_cat_lady
Dnes o 07:10

Nie, tomu je to uplne sumak, ci tam prides s bobrom, alebo ako panenka :D

autor
Dnes o 07:11
@crazy_cat_lady

Nie, tomu je to uplne sumak, ci tam prides s bobrom, alebo ako panenka :D

@anonym_f94a2f
@crazy_cat_lady ja sa tiež cítim ako nahá a ešte k tomu všetko podráždené, asi to fakt bude lepšie vyzerať radšej s chlpmi

biba_18
Dnes o 07:14

na to poznám jeden krásny vtip 😂😂 aj keď je dlhší ...
išla som dnes ku gynekologovi. ráno klasika behačka, raňajky, deti rýchlo do školy.
prišla som domov, skočila som do sprchy nech som ready - schmatla som prvý uterák čo bol položený na pradelníku.
na gynekológii všetko ok, len gynekolog sa na mňa usmieval a povedal že vidno, že dnes som si dala záležať. bolo to divné.
pustila som to z hlavy, v práci všetko ok, potom po deti, úlohy - a večer keď sa staršia hrala v izbe zrazu krik
mamiiiii, kde je ten uterák z prádelníka čo som tam mala položený... mala som v ňom uložené trblietky lebo sa mi rozsypali a nemala som ich kam narýchlo dať ... 😂

anonym_c6871f
Dnes o 07:15

Podľa mna je to úplne ok. Ja som posledné tyzdne tehotenstva sa už na to vykašľala, lebo som sa stále len porezala a nikto mi nič nepovedal. Dokonca ani počas pôrodu som nebola oholená len som to skrátila.
A keď je ešte taký problém že máte z toho podráždenú pokožku tak by som to vôbec neriešila a len skrátila.

anjelicek26
Dnes o 07:37

Gynekolog toto vobec neriesi, ked chces, chlpky trosku skrat, ale inak... toho zaujimaju uplne ine veci a videl uz fakt vsetko.

enmery
Dnes o 07:45

Gynekológovi je jedno, či si oholená. Absolútne to neriešia. Dôležité sú čisté nohy a čisté ponožky. Ak ta už niečo kvôli návšteve gynekológa trápi, chlpy to fakt nemusia byť.