Jeden väčší a druhý menší vaječník
ahojte babyy,,ma niektora z was skusenost s jednym menšim wajecnikom a s druhym wetšim??daakujem 😉 😨
to je moj problem a moja wec ako pisem,,,ked sa ti to nepaci tak,,mlčč,,nikto sa ta nepital na nazorr
sa neposer trapna krawaa,,,,ked sa nudis tak sa nud,,,a nekomentuj mi tuna,,,nechaj si to pre sebaaa,,, werholette@ jedina hus si tu tyyy,,,,,clowek ma tu problem a chce sa poradit,,,,,a teba zaujima obicajne wwwwwwwwwwwww,,,,,,,fakt trapneee,,, 😀 😀
@madaras vajecniky su rozdielnej velkosti,samozrejme zavisi aky velky je ten rozdiel vo velkosti,velkost vajecnika ovplyvnuje to,aku ma zasobu vajicok v sebe okrem ineho... nic v tele nie uplne sumerne a rovnako velke... kazda mame inu velkost,ale pohybuje sa asi takto: U mladej ženy, ktorá ešte nerodila, je asi 3 cm dlhý, 1,5 cm široký a 1 cm hrubý.

@madaras o veľkosti svojich vaječníkov neviem nič, ale písmeno "v" nájdeš na spodnom riadku klávesnice medzi "b" a "c"... sorry strašne to kole oči, som myslela že toto vyšlo z módy už aj u deciek... ešte by som pochopila, keby si písala v poľskom jazyku...