Kedy je najlepší čas ísť na sono prsníkov?
Ahojte kedy je najlepší čas ísť na sono prsníkov môže sa aj pred menštruáciou alebo po nej keď sa hovorí že hormobyy
@eli263 po. Ja pri objednavani diktujem sestricke datum poslednej menstruacie a ona si to vypocita
Vyšetrenie je lepšie absolvovať tesne po začiatku menštruácie pretože sú v tom čase prsníky mäkké. Tesne pred menštruáciou sú vplyvom hormónov prsia tuhšie a vyšetrenie môže byť pre teba bolestivejšie.
chces ist na sono kvoli porom v pokozke? je to jedno pojdes kedy ta objednaju co moze byt o par mesiacov
@mamina7070 v roznych fazach cyklu mozu byt rozne zdurene prsne zlazy. Ved nas vtedy aj bolia prsia. Neviem, ci by to nemalo byt cca 10 den od zaciatku menzesu.
Autorka-skus vygooglit.
@adri266 termin rok dopredu?? To je moc, nie? Hadam do 2 mesiacov davaju.
@missviolet
@adri266 to je sila, sestra bola na mamo v septembri, sono má teraz 14.11. a ja som úplne špeci prípad,ale v dobrom, za tri dni som absolvovala mamo+tomo+ultrasonografiu, dr. sa zjavne niečo nezdalo, nepovedal čo, len zaklincoval..všetko ok a ja som ošedivela od strachu, že prečo ma takto vyšetrujú
@eli263 vždy keď sa objednávam na sono, tak sa počíta 10 dní od začiatku menštruácie...
Na termín sa u nas čaká aj 6 mesiacov, takže toto som nikdy neriešila. Len diktujem pri príchode na vysetrenie termín poslednej ms.

Nikdy som sa nad tym nezamyslala. Jediny faktor co ovplyvnuje je kojenie