icon

Kedy navštíviť lekára pri oneskorení menštruácie?

15. júl 2024

Ahojte Žienky,
Idem si po radu. Mešká mi menstruácia 10 dní, ale tehotenský test je negativní. Je aj velmi malinká šanca že bych tehotná bola, používáme kondomy a aj kontrolujeme či neni poškodený. Mala som 3 dni bolesti v podbrušku, no dneska už ich takmer necitim. Prsia mam bolavá už odo dňa očekávanej ms. Žiadne iné príznaky nemam. Nemam ani židen výtok, iba hlen oko deložného čípku, ktorý je bielej farby a do krémovej konzistencie, ale nieje ho vela. Kedy by som mala riešiť že som menštruáciu nedostala ? Ešte ma napadá že som rapidne zmenila stravu aj prijímané kalorie, pretože sa snažím schudnút. Ale stále sa moja váha pohybuje okolo 100kg takže si myslím že nemožem len tak ztratit ms.
Ďakujem.

patus_2
15. júl 2024

Tak s najväčšou pravdepodobnosťou je to zmenou stravy. Nechaj telu čas, nech sa s tým vysporiada. Ak by ti aj gynekológ dal vyvolávačku, ta ti nijako nepomôže...

katariiinkaa
15. júl 2024

vieš kedy si mala ovulaciu? ak nie, potom je možné že ti ani vôbec nemešká, len sa posunula ovulácia.. posunutá ovulácia = posunutá ms.

autor
15. júl 2024

@katariiinkaa bohužial, nesledujem si to. Deti neplánujeme vôbec tak mi to prišlo nepodstatné.

autor
15. júl 2024

@patus_2 asi máš pravdu. Lebo inak si to vysvetlit neviem.