icon

Je šanca na tehotenstvo pri oneskorenej menštruácii?

10. mar 2026

Meška mi menštruacia 4 dni. Test je negativny. Bolia ma prsia mam mierne krce v podbrusku a pocit vlhlkosti. Je šanca ze som tehotna?

anonym_327e52
10. mar 2026

Ak si mala styk tak šanca na tehu je tam vzdy. Počkaj pár dni a testuj znova

flimelka
10. mar 2026

Skus si spravit dalsi test alebo aj dva rozne, je tu sanca 😉 Priznaky mas, uz len cakat teda...

autor
10. mar 2026

Táto neistota ma strašne ničí veľmi by som túžila aby to vyšlo🥺

anonym_108fd4
10. mar 2026

Po 4 dňoch meškania by si už mala riadne koľajnice, takže skôr tehotná nie si.

autor
10. mar 2026

Dokonca mi je aj na zvracanie

anonym_14bbe2
10. mar 2026
@anonym_autor

Dokonca mi je aj na zvracanie

@anonym_autor ak sú testy negativne, tak ani to, že ti je zle na vracanie, nie je tehotenský príznak... tehotenske priznaky sa stupňuju výškou hcg .. ak testy sú negativne a 4 dni meška, tehotna pravdepdobne nie si.. ak nebola oneskorená ovulácia.. maš aj to odsledované ?

autor
11. mar 2026
@anonym_14bbe2

@anonym_autor ak sú testy negativne, tak ani to, že ti je zle na vracanie, nie je tehotenský príznak... tehotenske priznaky sa stupňuju výškou hcg .. ak testy sú negativne a 4 dni meška, tehotna pravdepdobne nie si.. ak nebola oneskorená ovulácia.. maš aj to odsledované ?

@anonym_14bbe2 ano ovuláciu by som mala mať tak ako to vychadzalo, robila som si test

autor
14. mar 2026

Neviem co myslite

sky1987
15. mar 2026

Ja som bola na tom podobne ako ty,zatiaľ som na tom takto prikladám fotky ,uvidím čo a ako lebo pri prvom synovi som už mala poriadne koľajnice po 6 dní zmeskania

michaelam21
24. mar 2026
@anonym_autor

Neviem co myslite

@anonym_autor ahoj ako si dopadla?